Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru compactor Caterpillar CB13

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar CB13
Cod produs
S30BVU6K-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa de apa compactor Caterpillar CB13 este un produs de incredere si o alegere inspirata! In depozitul nostru gasesti toata gama de accesorii de care ai nevoie, de cea mai inalta calitate, pregatite sa sustina rulajul optim al utilajului pe care il administrezi! Piesele de schimb joaca un rol major in mentenanta oferita unui utilaj, deoarece fara piese de schimb conforme si alese pe spranceana, niciun vehicul nu poate fi exploatat la adevaratele sale capacitati. Aceasta pompa de apa echivalenta calitativa este un exemplu in acest sens. Ea vine si propune atribute precum „fiabilitate”, „durabilitate”, sau „precizie”. Descoper-o si tu! Afla ca oferta ei te va impresiona!

O pompa de apa compactor Caterpillar CB13 este un produs premium!

E important sa stii, in fiecare secunda, cum se prezinta utilajul tau! O astfel de componenta este una care iti da incredere ca, si astazi iti poti exploata utilajul conform. Apa din radiator se incalzeste pe masura ce isi face drum prin motor. De aceea pompa de apa este un obiect de maxima importanta pentru masinaria pe care o administrezi! Motorul utilajului tau are nevoie de pompa de apa pentru a returna apa in radiator, unde se poate raci.

Un serviciu de top!

Apeleaza-ne, iar agentii nostri vor raspunde cu promptitudine! Beneficiaza de aptitudinile lor si de timpul de calitate pe care acestia ti-l ofera, punandu-ti la dispozitie toata experienta, cunostintele lor si pasiunea pentru munca in domeniul tehnic!

Facem totul pentru ca tu sa fii asigurat, sa accesezi produsele cu incredere, sa stii ca alaturi de noi transparenta si succesul in afacere sunt mai mult decat simple declaratii! O pompa de apa vine insotita de toate actele necesare! Timp de 12 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Suntem atenti la fiecare etapa si vrem ca fiecare pas al achizitiei sa fie la inaltimea asteptarilor tale! Aceasta pompa de apa pentru compactor Caterpillar CB13 este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna, astfel ca te asteptam sa ne suni la oricare dintre numerele de telefon, sau sa depui o cerere pe site-ul nostru.

- o garnitura

- Z=17
Trimite mesaj
Din Gura in Gura