Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru compactor Caterpillar PS150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar PS150
Cod produs
VZ2ECIW6-RA
Out Of stock
Descriere
Iata un produs de exceptie, ce te va surprinde in mod placut prin durabilitatea lui! O pompa de apa compactor Caterpillar PS150 este recomandarea specialistilor nostri, pentru ca tu sa fii sigur in orice moment ca utilajul pe care il administrezi functioneaza perfect! Alege sa investesti corect in piese certificate! Sa nu omitem sa iti spunem: piesa noastra de schimb este perfect compatibila si cu modelul Caterpillar PS150C ! Iti recomandam acest produs de exceptie, fabricat in cele mai performante uzine, un concept al viitorului, care va potenta capacitatea de lucru a utilajului tau. Iata produsul propus de cei mai cunoscuti specialisti in domeniu: pompa de apa perfecta pentru compactorul tau!

Aceasta pompa de apa compactor Caterpillar PS150 este o piesa stabila si de incredere!

E important sa stii, in fiecare secunda, cum se prezinta utilajul tau! O astfel de componenta este una care iti da incredere ca, si astazi iti poti exploata utilajul conform. Piesa noastra rezistenta si fiabila este o echivalenta de foarte buna calitate, expediata cu garantie din partea producatorului. Pentru ca tu sa lucrezi fara stres!

Consiliere la un telefon distanta!

Consultanta gratuita este un atu- fiindca produsele achizitionate trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie montate corect, trebuie alese perfect, iar tu trebuie sa primesti informatii clare si corecte despre tot ce inseamna intretinerea unui utilaj.

Daca vei achizitiona aceasta pompa trebuie sa stii ca piesa vine insotita de toate actele necesare! Timp de 12 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Ai nevoie de certificari scrise, care sa iti demonstreze, negru pe alb, conformitatea articolelor achizitionate!

Nu iti mai face griji! Vei avea parte de o livrare rapida, cu manipularea grijulie a produsului! Aceasta pompa de apa pentru compactor Caterpillar PS150 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Un mester cu pricepere si indemanare care va monta corect piesa de schimb achizitionata de tine, se va asigura ca lucrul este dus la bun sfarsit si astfel utilajul tau va rula ca uns! Alege un montaj executat ca la carte!

Specificatii tehnice:

- o garnitura
- Z=17
Trimite mesaj
Din Gura in Gura