Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru compactor Caterpillar CP-323

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar CP-323
Cod produs
5SJ81706-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Caterpillar CP-323 isi are ca loc natal Uniunea Europeana. Este in depozitul nostru acum pentru ca ACN este prim importator al acestei componente. Comand-o oricand si iti va fi expediata imediat in oricare colt al tarii iti doresti. Pompa de motorina este una mecanica, actionata de axul cu came. Prezinta caracterictici tehnice deosebite care le egaleaza pe cele ale modelului original. Cand ai dori sa achizitionezi o piesa de calitate pentru care sa nu platesti extrem de mult, aceasta varianta este potrivita.

Plus ca ai certificat de garantie, iar in pret este inclusa si o garnitura. Te vei ajuta de ea pentru a face o etansare sigura intre pompa si blocul motor. Pompa de motorina se monteaza si pe modelul de compactor Caterpillar CP-323C. Compania noastra este alaturi de tine si iti pune la dispozitie consultanta tehnica gratuita! Ai posibilitatea sa te sfatuiesti cu asistentii nostri si sa gasiti impreuna solutia potrivita echipamentului tau.

Pompa de alimentare Caterpillar CP-323 - te bucuri de o oferta extraordinara!

Motorul nu porneste? Pompa de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Pompa de alimentare pentru compactor Caterpillar CP-323 are o garantie de 12 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Spune-ne unde vrei sa ajunga pompa de alimentare Caterpillar CP-323 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa o ridici.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura