Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru compactor Caterpillar CS-431

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar CS-431
Cod produs
7PSWYU9V-IA
Out Of stock
Descriere
Nu dispera daca ai probleme la sistemul de alimentare al compactorului. Stim ca esti presat de timp si incerci sa faci inlocuirea cat mai rapid. E bine ca ai ajuns la noi, caci te putem ajuta urgent! Daca te grabesti un pic, maine pe vremea asta sunt sanse sa ai utilajul reparat. Hai sa-ti spunem cum! In primul rand iti facem cunostinta cu pompa de alimentare Caterpillar CS-431 din oferta noastra! Este o piesa realizata in Uniunea Europeana, are in componenta materiale foarte bune, este eficienta si prezinta siguranta in timpul utilizarii.

Este actionata de axul cu came, fiind o pompa mecanica. O poti comanda chiar acum si in 24 de ore iti va fi livrata oriunde esti in tara. Daca iti doresti sa termini si mai repede povestea asta, iti trimitem un service mobil cu tot cu piesa comandata. Ai parte si de un montaj sigur si executat de profesionisti. Compactoarele Caterpillar CS-431B si Caterpillar CS-431C se pot bucura de acest tip de pompa pentru ca sunt compatibile cu ea. Afla mai multe luand legatura cu asistentii nostri tehnici! Oferim consultanta gratuit!

Pompa de alimentare Caterpillar CS-431 - are un pret foarte bun!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Pompa de alimentare pentru compactor Caterpillar CS-431 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 12 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Pompa de alimentare Caterpillar CS-431 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura