Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment diferential punte Dana Spicer 111-164

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
3VS8MHC1-SC
Out Of stock
Descriere
Acest rulment diferential punte Dana Spicer 111-164 surprinde in textura lui toate caracteristicile necesare unei piese de schimb moderne, functionale, cu un raport calitate pret foarte greu de batut. El raspunde cu toate argumentele la intrebarea, ce-ti poti dori mai mult de la un produs tehnic care iti este necesar. Poate doar furnizorul in care sa ai incredere ca tot ce iti ofera spre vanzare este ireprosabil si care iti deschide calea spre un parteneriat prelung. ACN este furnizorul tau oportun si profesionist, iar piesele pe care le ridici de la noi ofera utilajelor tale portia noua de vitalitate pentru a relua lucrul.

Bine ai venit la farmacia pentru utilaje ACN. Avem aici, in acest superb si incapator spatiu, toate medicamentele, tratamentele, retetele, dispozitivele necesare utilajelor tale atunci cand acestea sunt traversate de stari de slabiciune sau defectiuni. “Farmacistii” nostri consultanti citesc din prima reteta si sunt pregatiti sa-ti recomande cele mai bune remedii pentru a repune masinariile pe roti/senile si de la pune din nou la treaba. Nu e nevoie sa iti dam un card de fidelitate, stim ca la proxima noua situatie ne vei alege tot pe noi. Cardul nostru de fidelitate este serviciul nostru zilnic pe care il facem zilnic in folosul tau.

Rulment diferential punte Dana Spicer 111-164 pentru o inaintare silentioasa
Reducerea frictiunii la rulmentii diferential este importanta pentru eficienta, pentru a reduce uzura si pentru a facilita utilitatea indelungata la viteze mari si pentru a evita supraincalzirea si defectiunea prematura a rulmentului. In esenta, un rulment poate reduce frictiunea prin forma sau materialul din care este confectionat sau prin introducerea si includerea unui fluid intre suprafete sau la suprafetele de separare cu un camp electromagnetic.

Un ajutor ai cerut, l-ai si primit
Uneori nu ajung cunostintele tale de mecanica. Nimeni nu e perfect, mai ales cand jobul tau e altul si nu surubareala. Sunt o gramada de lucruri care te pot depasi. Nu trebuie sa te simti descurajat, nimeni nu le stie pe toate. Serviciul nostru gratuit de consultanta iti va suplini lipsa de competente. Trebuie doar sa ne apelezi, colegii nostri raspund imediat!  Iti ofera pe loc si gratuit: o identificare corecta, recomandari sigure pentru montaj, asistenta tehnica la fata locului, expeditie urgenta a produsului; suntem in regula cu toate.

Garantie
Este important sa ai toate documentele in regula, numai intreaba-ti contabilul si vezi ce spune. Ca sa nu ai conflict cu angajatul birocrat, le punem la dispozitie pe toate, fara exceptie! Acest rulment diferential punte Dana Spicer 111-164 vine insotit de toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Acest rulment ajunge la punctul tau de lucru sigur si rapid. Colaboram doar cu firme serioase de curierat. Plata o poti face la livrare. Si tot la livrare poti verifica pachetul inaintea platii. Ca sa fie totul in regula. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Restul e rutina.

Montaj
Te tii departe de neplaceri daca optezi pentru un montaj profesionist executat de un mecanic pregatit. Rulmentul se va potrivi in diferential, interventiile vor fi chirurgicale, iar rezultatul incredibil. Daca nu cunosti un astfel de mecanic, nu e nimic, iti trimitem noi unul. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice:
• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura