Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment diferential punte Dana Spicer 111-152

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
80MAWRH6-SC
Out Of stock
Descriere
Buna ziua ai dat, un rulment diferential punte Dana Spicer 111-152 de la ACN ai capatat. Daca faci un bine, primesti un bine. Daca ceri, primesti. Sunt tot soiul de zicale care definesc calitatea unei relatii intre partenerii unei afaceri. Pentru ca totul devine functional daca relatia dintre acestia este functionala. Functioneaza si sistemele de transmisie, functioneaza si diferentialul, functioneaza si masina intreaga. Vino cu noi, suntem partenerii care te respecta si te ajuta!

Numai cine nu cere, nu primeste. Suntem o echipa deschisa catre orice tip de problema tehnica, pe care odata ce ne-ai transmis-o, o luam, o intindem pe bancul de analiza, o disecam, o cercetam si pe loc raspuns iti dam. Si cum asta nu va fi niciodata suficient, iti vom recomanda imediat si tipul de piesa de schimb compatibila, care sa iti transforme utilajul dintr-o masa inerta, intr-o masina dand naravas din copite. Cauta-ne oricand, lasa jena acasa - aceasta nu rezolva niciodata nimic. Vino cu tupeu la partenerul tau!

Rulment diferential punte Dana Spicer 111-152 pentru o inaintare silentioasa
Reducerea frictiunii la rulmentii diferential este importanta pentru eficienta, pentru a reduce uzura si pentru a facilita utilitatea indelungata la viteze mari si pentru a evita supraincalzirea si defectiunea prematura a rulmentului. In esenta, un rulment poate reduce frictiunea prin forma sau materialul din care este confectionat sau prin introducerea si includerea unui fluid intre suprafete sau la suprafetele de separare cu un camp electromagnetic.

Un ajutor ai cerut, l-ai si primit
Uneori nu ajung cunostintele tale de mecanica. Nimeni nu e perfect, mai ales cand jobul tau e altul si nu surubareala. Sunt o gramada de lucruri care te pot depasi. Nu trebuie sa te simti descurajat, nimeni nu le stie pe toate. Serviciul nostru gratuit de consultanta iti va suplini lipsa de competente. Trebuie doar sa ne apelezi, colegii nostri raspund imediat!  Iti ofera pe loc si gratuit: o identificare corecta, recomandari sigure pentru montaj, asistenta tehnica la fata locului, expeditie urgenta a produsului; suntem in regula cu toate.

Garantie
Este important sa ai toate documentele in regula, numai intreaba-ti contabilul si vezi ce spune. Ca sa nu ai conflict cu angajatul birocrat, le punem la dispozitie pe toate, fara exceptie! Acest rulment diferential punte Dana Spicer 111-152 vine insotit de toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Acest rulment ajunge la punctul tau de lucru sigur si rapid. Colaboram doar cu firme serioase de curierat. Plata o poti face la livrare. Si tot la livrare poti verifica pachetul inaintea platii. Ca sa fie totul in regula. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Restul e rutina.

Montaj
Te tii departe de neplaceri daca optezi pentru un montaj profesionist executat de un mecanic pregatit. Rulmentul se va potrivi in diferential, interventiile vor fi chirurgicale, iar rezultatul incredibil. Daca nu cunosti un astfel de mecanic, nu e nimic, iti trimitem noi unul. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice:
• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura