Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei motor Detroit diesel DFS 93K215 Lukoil 15W-40 5 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Detroit Diesel DFS 93K215 Lukoil
Cod produs
VBFLYRQ2-AT
Out Of stock
Descriere
Cand lubrifierea este deficitara, motorul utilajului tau are de suferit si nu mai poate da randamentul cu care te-ai obisnuit. Are nevoie de un lubrifiant special, de cea mai buna calitate, iar rezultatele vor fi pe masura. Cu un ulei motor Detroit Diesel DFS 93K215 Lukoil 15W-40 de inalta calitate si super-inalta-performanta (UHPD), motorul tau beneficiaza de protectie ridicata si va putea functiona in parametri optimi vreme indelungata. Fiind un lubrifiant multigrad, isi pastreaza proprietatile atat la temperaturi scazute, cat si la temperaturi ridicate.

Ori de cate ori te confrunti cu vreo defectiune, te poti baza pe noi. Vrem sa fim aliatii tai si iti oferim toate resursele necesare pentru a depasi cu brio obstacolele care iti ies in cale. Avem produse alese pe spranceana pentru intretinerea utilajelor, pentru ca nu facem rabat la calitate. In plus, ne-am gandit ca ti-ar fi util suportul nostru tehnic, ca sa nu te cramponezi de defectiunile inerente. Specialistii nostri raspund cu drag solicitarilor tale! Suna-ne!

Ulei motor Detroit Diesel DFS 93K215 Lukoil 15W-40 - pentru o lubrifiere impecabila!
Acest ulei Detroit Diesel DFS 93K215 Lukoil 15W-40 are la baza o tehnologie avansata de aditivare care maximizeaza intervalele dintre schimburile de ulei si, totodata, iti garanteaza si o durata de viata indelungata pentru motorul masinariei tale. In plus, este si prietenos cu mediul, pentru ca este conceput astfel incat sa reduca semnificativ emisia de particule. Este un lubrifiant destinat motoarelor pe benzina sau motorina ale flotelor mixte de vehicule concepute pentru a respecta limitele stricte de emisii ale gazelor de esapament, EURO I, II, III, IV si V, fara filtru de particule Diesel (DPF).

Ai nelamuriri? Aici suntem!
Stim ca oricat te-ai pricepe, pot aparea situatii in care ai nevoie de o parere in plus. Fie ca nu reusesti sa dai de cap vreunei defectiuni, fie ca nu esti sigur de compatibilitatea unui produs - sunt momente in care un ajutor este mai mult decat bine-venit. Vrem sa-ti usuram misiunea si iti oferim consultanta gratuita! Avem o echipa de specialisti intr-ale utilajelor care se documenteaza in permanenta pentru a-ti putea oferi cele mai eficiente solutii, in orice moment. Contacteaza-ne!

Iti intelegem urgenta, asa ca nu te vom face sa pierzi timpul. Vei primi acest ulei motor Detroit Diesel DFS 93K215 Lukoil 15W-40 in maxim 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Sau, daca esti pe aproape, poti veni si la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Recomandat pentru utilizarea in flote de vehicule mixte, autoturisme si vehicule comerciale, motoare pe benzina si diesel, inclusiv cele cu turbina, in conformitate cu instructiunile din cartea tehnica a vehiculului.

Bidon 5 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura