Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei motor Mack EO-N Lukoil 15W-40 5 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Mack EO-N Lukoil 15W-40
Cod produs
75BUFSNG-AT
Out Of stock
Descriere
Pentru lubrifierea motorului masinariei tale, nu poti folosi orice ulei iti pica la mana. Are nevoie de unul special conceput pentru a-i satisface nevoile si a-l mentine in stare optima. De vrei sa te poti bucura de randament maxim, alege acest ulei Mack EO-N Lukoil 15W-40 de inalta calitate si super-inalta-performanta (UHPD). Formula inovatoare pe care o are la baza iti garanteaza maxima protectie a motorului si o functionare impecabila chir si in conditii dificile, caci este un ulei multigrad si isi pastreaza proprietatile chiar si cand are de-a face cu temperaturi dificile si conditii severe de exploatare.

Daca ai grija de utilajul tau, afacerea ta va prospera, pentru ca iti vei putea indeplini la timp sarcinile, cu maxima eficienta. Gasesti la noi tot ce-ai nevoie pentru a-ti intretine impecabil masinaria, ca sa eviti pe cat posibil defectiunile si sa scapi de griji pe termen lung. Iti oferim si suport tehnic, pentru ca stim cat de mult conteaza sa ai pe cine te baza cand dai de greu. Suna-ne, specialistii nostri raspund cu drag solicitarilor tale!

Ulei Mack EO-N Lukoil 15W-40 - pentru o lubrifiere ca la carte!
Acest ulei Mack EO-N Lukoil 15W-40 ofera o reducere semnificativa a emisiilor de particule, ceea ce inseamna o protectie maxima a mediului. Tehnologia avansata de aditivare iti garanteaza intervale maxime intre schimburile de ulei si o durata indelungata de viata a motorului. Este destinat motoarelor pe benzina sau motorina ale flotelor mixte de vehicule concepute pentru a respecta limitele stricte de emisii ale gazelor de esapament, EURO I, II, III, IV si V, fara filtru de particule Diesel (DPF).

Vrei mai mult? Iti dam mai mult!
De ce sa-ti prinzi tu urechile cu amanunte tehnice, cand specialistii nostri iti stau la dispozitie? Oricand ai vreo dilema sau nu dai de cap vreunei defectiuni, suna-ne si rezolvam. Vei primi informatii pretioase si ponturi utile pentru intretinerea utilajelor tale. Simplu, rapid, eficient! Si, nu in ultimul rand - gratuit!

Stim cat de pretios e timpul tau, de aceea iti vom livra acest ulei Mack EO-N Lukoil 15W-40 in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Comanda online sau telefonic sau, daca iti este mai simplu, poti veni si la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Potrivit pentru utilizarea in flote de vehicule mixte, autoturisme si vehicule comerciale, motoare pe benzina si diesel, inclusiv cele cu turbina, in conformitate cu instructiunile din cartea tehnica a vehiculului.
Bidon 5 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura