Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei motor ZF TE-ML 03A Lukoil 15W-40 5 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ZF TE-ML 03A Lukoil 15W-40
Cod produs
NOSAGH5V-AT
Out Of stock
Descriere
Motorul este inima utilajului tau. Cand el se impotmoleste, masinaria ta nu mai poate face nimic. Dar este responsabilitatea ta sa-l repui pe pozitii si sa-i porti permanent de grija, ca el sa-si poata arata potentialul cat mai mult timp. Cu o lubrifiere impecabila, prelungesti durata de viata a motorului si iti mentii utilajul in parametri optimi de functionare. Ai grija ce ulei folosesti, daca vrei sa mearga ca uns. Chiar de nu pare mare scofala, un ulei de calitate discutabila poate dauna pe termen lung. Mai bine alege din prima un lubrifiant calitativ, asa cum este acest ulei motor ZF TE-ML 03A Lukoil 15W-40 care ti-a atras atentia. Este un lubrifiant mineral, multigrad, care iti ofera super-inalta-performanta (UHPD). Vei putea lucra lejer in conditii dificile, cu temperaturi diverse, fara teama ca vei intampina dificultati din pricina uleiului. Iar motorul va fi super satisfacut.

Hai ca nu-i asa de complicat sa te ocupi de intretinerea masinariei tale. Daca ai parteneri de cursa lunga, poate fi floare la ureche. Te poti baza pe sprijinul nostru cu toata increderea. Vei gasi la noi produse de calitate superioara pentru utilajul tau si suportul tehnic atat de util in multe situatii. Ca sa-ti fie mai usor sa depasesti obstacolele si sa poti atinge lesne obiectivele. Suna-ne!

Ulei motor ZF TE-ML 03A Lukoil 15W-40 - o alegere inspirata!
Suntem convinsi ca ti-ai dori un ulei care sa nu te lase in pana prea des. Acest ulei motor ZF TE-ML 03A Lukoil 15W-40 ofera o reducere semnificativa a emisiilor de particule, ceea ce inseamna o protectie maxima a mediului. Tehnologia avansata de aditivare iti garanteaza intervale maxime intre schimburile de ulei si o durata indelungata de viata a motorului. Este destinat motoarelor pe benzina sau motorina ale flotelor mixte de vehicule concepute pentru a respecta limitele stricte de emisii ale gazelor de esapament, EURO I, II, III, IV si V, fara filtru de particule Diesel (DPF).

Vrei mai mult? Iti dam mai mult!
De ce sa-ti prinzi tu urechile cu amanunte tehnice, cand specialistii nostri iti stau la dispozitie? Oricand ai vreo dilema sau nu dai de cap vreunei defectiuni, suna-ne si rezolvam. Vei primi informatii pretioase si ponturi utile pentru intretinerea utilajelor tale. Simplu, rapid, eficient! Si, nu in ultimul rand - gratuit!

Stim cat de pretios e timpul tau, de aceea iti vom livra acest ulei motor ZF TE-ML 03A Lukoil 15W-40 in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Comanda online sau telefonic sau, daca iti este mai simplu, poti veni si la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Recomandat pentru utilizarea in flote de vehicule mixte, autoturisme si vehicule comerciale, motoare pe benzina si diesel, inclusiv cele cu turbina, in conformitate cu instructiunile din cartea tehnica a vehiculului.

Bidon 5 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura