Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei transmisie ZF TE-ML 04D Lukoil ATF 20L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ZF TE-ML 04D Lukoil ATF
Cod produs
6HLCZ85B-AT
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau nu se poate lipsi de ulei. Metal pe metal - nu-i prea placut daca n-aluneca. De aceea e necesar sa-i oferi un lubrifiant cat mai bun, adecvat nevoilor sale. Sunt diferite tipuri pentru diferitele parti ale masinariei tale si nu prea merge sa amesteci mere cu pere. Pentru transmisiile automate, acest ulei transmisie ZF TE-ML 04D Lukoil ATF este alegerea perfecta daca iti doresti randament maxim. Caci protejeaza la nivel inalt impotriva coroziunii si a altor factori nocivi, fiind un fluid de transmisie de inalta calitate si inalta performanta. Incearca-l si n-ai sa te mai poti lipsi de el!

Vei gasi la noi orice produs de care ai putea avea nevoie pentru intretinerea masinariei tale. Toate alese pe spranceana, caci nu ne plac jumatatile de masura, ca sa poti remedia cat mai eficient si durabil orice problema tehnica ai intampina. Din aceeasi dorinta iti punem la dispozitie si o echipa de specialisti care, cu ale lor cunostinte, te vor ajuta sa dai de cap oricarei defectiuni si iti vor furniza informatii pretioase despre utilajul tau. Suna-ne!

Ulei transmisie ZF TE-ML 04D Lukoil ATF - pentru o lubrifiere ca la carte!
Acest ulei transmisie ZF TE-ML 04D Lukoil ATFl este un fluid de transmisie recomandat pentru lubrifierea cutiilor de viteze, a convertoarelor de cuplu, sistemelor de directie, ambreiajelor, dar si pentru sistemele hidraulice care au cerinta unui ulei multigrad ISO VG 32. Il poti folosi ca ulei de transmisie universal, respectand specificatiile producatorului. Are o excelenta stabilitate la forfecare si la oxidare si proprietati remarcabile anti-spumare, oferind o protectie ridicata impotriva coroziunii.

Problemele tale sunt prioritare pentru noi!
Ori de cate ori intampini dificultati tehnice, nu te sfii sa ne contactezi! Am mobilizat o echipa de specialisti pentru a-ti oferi cele mai eficiente solutii de remediere a defectiunilor si, de ce nu, pentru a-ti oferi suport in realizarea unui plan personalizat de intretinere a utilajului tau. Nu-ti fa griji, nu vei plati nimic pentru acest ajutor pretios. Consultanta este gratuita! Asadar, nu-ti bate capul de unul singur, contacteaza-ne! Te ajutam sa iesi la liman si iti facem mult mai usoara misiunea. Alaturi de noi vei economisi resurse importante. Convinge-te!

Ne miscam super rapid, caci stim cata nevoie ai de el. Acest ulei transmisie ZF TE-ML 04D Lukoil ATF va ajunge la tine in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Sau, daca esti pe aproape, ne poti vizita si direct la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Ulei de transmisie universal de inalta calitate, semi-sintetic, pentru cutii automate, recomandat autoturismelor si vehiculelor comerciale.
Punct de aprindere: 209 C
Punct de curgere: -48 C
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura