Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei transmisie ZF TE-ML 09B Lukoil ATF 20L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ZF TE-ML 09B Lukoil ATF
Cod produs
3PCQUMN0-AT
Out Of stock
Descriere
Cand folosesti ulei transmisie ZF TE-ML 09B Lukoil ATF de inalta calitate si inalta performanta, utilajul tau are toate motivele sa se simta fericit. Componentele sale sunt ferite de coroziune si alti factori nocivi, astfel ca poate functiona multa vreme la potential maxim. Acest ulei isi mentine proprietatile chiar si in conditiile dificile de lucru la care iti expui masinaria, te poti baza pe ajutorul sau. Este un fluid de transmisie semi-sintetic, cu un grad ridicat de vascozitate, destinat cutiilor de viteze, transmisiilor automate si sistemelor de servodirectie.

Daca nu esti sigur ca este potrivit utilajului tau, ne poti suna fara sfiala. La noi vei gasi intotdeauna asistenta tehnica de care ai nevoie, alaturi de produse de cea mai buna calitate pentru utilajele tale, ca sa poti remedia rapid si simplu orice defectiune. Iti sustinem eforturile si te-ajutam sa economisesti resurse importante. Suna-ne, specialistii nostri raspund cu drag solicitarilor tale!

Ulei transmisie ZF TE-ML 09B Lukoil ATF - un ajutor de nadejde!
Acest ulei transmisie Mercedes Benz 236.1 Lukoil este un fluid de transmisie recomandat pentru lubrifierea cutiilor de viteze, a convertoarelor de cuplu, sistemelor de directie, ambreiajelor, dar si pentru sistemele hidraulice care au cerinta unui ulei multigrad ISO VG 32. Il poti folosi ca ulei de transmisie universal, respectand specificatiile producatorului. Are o excelenta stabilitate la forfecare si la oxidare si proprietati remarcabile anti-spumare, oferind o protectie ridicata impotriva coroziunii.

Problemele tale sunt prioritare pentru noi!
Ori de cate ori intampini dificultati tehnice, nu te sfii sa ne contactezi! Am mobilizat o echipa de specialisti pentru a-ti oferi cele mai eficiente solutii de remediere a defectiunilor si, de ce nu, pentru a-ti oferi suport in realizarea unui plan personalizat de intretinere a utilajului tau. Nu-ti fa griji, nu vei plati nimic pentru acest ajutor pretios. Consultanta este gratuita! Asadar, nu-ti bate capul de unul singur, contacteaza-ne! Te ajutam sa iesi la liman si iti facem mult mai usoara misiunea. Alaturi de noi vei economisi resurse importante. Convinge-te!

Ne miscam super rapid, caci stim cata nevoie ai de el. Acest ulei transmisie ZF TE-ML 09B Lukoil ATF va ajunge la tine in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Sau, daca esti pe aproape, ne poti vizita si direct la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Ulei de transmisie universal de inalta calitate, semi-sintetic, pentru cutii automate, recomandat autoturismelor si vehiculelor comerciale.
Punct de aprindere: 209 C
Punct de curgere: -48 C
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura