Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei transmisie ZF TE-ML 02F Lukoil ATF 4L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ZF TE-ML 02F Lukoil ATF
Cod produs
US5DE2YP-AT
Out Of stock
Descriere
Daca ai nevoie de un fluid de transmisie super performant, iti recomandam cu drag acest ulei ZF TE-ML 02F Lukoil ATF de inalta calitate, ideal pentru cutiile de viteze, pentru transmisiile automate si sistemele de servodirectie. Un lubrifiant semi-sintetic ale carui proprietati te vor satisface pe deplin. Are la baza o formula de aditivi complecsi, pentru maxima protectie in privinta uzurii si a coroziunii, ca sa te poti bucura mai mult timp de performantele utilajului tau. Cand iti doresti performanta, calitatea este cea mai buna alegere!

Indiferent care ar fi subiectul, mizeaza pe calitate. Asa facem si noi si se vede. Vrem sa fim partenerii tai sau chiar mai mult de atat - prietenii la care poti apela cu sufletul deschis cand defectiunile par sa te copleseasca. Ups, stai, ca asta cu coplesirea e valabila doar pana facem cunostinta. Daca ne urmezi sfaturile si recomandarile, poti uita de stresul defectiunilor. Vei fi mereu cu un pas inaintea lor. Suna-ne si vei intelege despre ce vorbim!

Ulei ZF TE-ML 02F Lukoil ATF - lubrifiere impecabila pentru utilajul tau!
Acest ulei ZF TE-ML 02F Lukoil ATF este un lubrifiant recomandat pentru cutiile de viteze ale vehiculelor comerciale sau ale celor de pasageri, conform specificatiilor producatorului. Poate fi folosit, de asemenea, ca fluid de transmisie in convertoare de cuplu, sisteme de directie, ambreiaje, in sistemele hidraulice care au cerinta unui ulei multigrad ISO VG 32 si, in general, ca ulei de transmisie, respectand, de asemenea, specificatiile producatorului. Are o excelenta stabilitate la forfecare si la oxidare, oferind inalta protectie impotriva coroziunii. Se remarca, de asemenea, prin excelente proprietati anti-spumare si un grad ridicat de vascozitate.

Ai nelamuriri? Consultantii nostri raspund cu drag solicitarilor tale!
Stim ca nu-i usor sa manevrezi un utilaj, si mai stim si ca intretinerea acestuia iti poate da uneori batai de cap. Insa acum, ca ne-ai gasit pe noi, poti uita de acest stres. Iti oferim consultanta gratuita pentru problemele tehnice cu care te confrunti. Avem o echipa bine dotata teoretic si practic care te va ajuta sa depistezi cauzele problemelor si sa identifici cele mai eficiente solutii. Contacteaza-ne!

Colaboram cu niste curieri foarte rapizi, care iti vor livra acest ulei ZF TE-ML 02F Lukoil ATF in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Ne poti vizita si direct la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Ulei de transmisie universal de inalta calitate, semi-sintetic, pentru cutii automate, recomandat autoturismelor si vehiculelor comerciale.
Punct de aprindere: 209 C
Punct de curgere: -48 C
Bidon 4 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura