Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei transmisie ZF TE-ML 09A Lukoil ATF 4L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ZF TE-ML 09A Lukoil ATF
Cod produs
2A9ZEGBT-AT
Out Of stock
Descriere
Stiai cat de mult conteaza un ulei bun pentru masinaria ta? E drept ca or fi multe variante de uleiuri destinate utilajelor, insa nu toate-s potrivite celui pe care il detii. Si nici nu-s toate de inalta calitate. Dar nu-i loc de compromisuri in acest domeniu, trebuie sa te asiguri ca mergi la sigur. Cu acest ulei ZF TE-ML 09A Lukoil ATF de inalta calitate si inalta performanta, utilajul tau se simte rasfatat si poate functiona in parametri optimi vreme indelungata. Formula sa ii confera proprietati excelente anti-coroziune si anti-spumare, iar indicele sau de vascozitate este unul ridicat. Un astfel de lubrifiant si-ar dori utilajul tau si ti-ar spune daca ar putea vorbi.

De dorit, si-ar mai dori el multe, asa cum si tu iti doresti de la el randament maxim. Daca vrei sa-l obtii, ofera-i o intretinere impecabila si vei vedea rezultatele. Suna-ne si discuta cu specialistii nostri, ei cunosc prea bine nevoile utilajelor si iti vor oferi cele mai eficiente solutii pentru bunul mers al activitatii tale!

Ulei ZF TE-ML 09A Lukoil ATF - calitate superioara pentru utilajul tau!
Acest ulei ZF TE-ML 09A Lukoil ATF este un fluid de transmisie recomandat pentru cutiile de viteze ale vehiculelor comerciale sau ale celor de pasageri, conform specificatiilor producatorului. Il poti folosi, de asemenea, pentru convertoare de cuplu, sisteme de directie, ambreiaje, in sistemele hidraulice care au cerinta unui ulei multigrad ISO VG 32 si, in general, ca ulei de transmisie, respectand, de asemenea, specificatiile producatorului. Are o stabilitate excelenta la forfecare si la oxidare, oferind protectie ridicata impotriva coroziunii.

Reteta succesului ti-o faci cu mana ta! Pune mana pe telefon si suna-ne!
Nu ti-ar placea sa stii ca ori de cate ori ai nevoie de un sfat in chestiunile de natura tehnica, gasesti sprijinul necesar? Acum se poate, e si simplu, si gratuit! Iti punem la dispozitie o echipa de specialisti pe care ii poti consulta cand intampini vreo defectiune sau daca vrei sa-ti planifici intretinerea utilajelor tale pe termen lung. O parere avizata in momentele-cheie te poate scuti de multe eforturi si cheltuieli. Iar cand iti tii din scurt utilajele, poti preveni probleme tehnice mai ample. Suna-ne si afla ce, cum si cand sa faci ca sa te poti bucura de randament maxim!

Timpul este o resursa pretioasa si nu o irosim iuntil. Iti vom livra acest ulei ZF TE-ML 09A Lukoil ATF in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Ne poti vizita si direct la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Ulei de transmisie universal de inalta calitate, semi-sintetic, pentru cutii automate, recomandat autoturismelor si vehiculelor comerciale.
Punct de aprindere: 209 C
Punct de curgere: -48 C
Bidon 4 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura