Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei transmisie ZF TE-ML 11B Lukoil ATF 4L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ZF TE-ML 11B Lukoil ATF
Cod produs
PY8HBL27-AT
Out Of stock
Descriere
Cand tinta ta este performanta, arsenalul tau trebuie sa contina cateva ingrediente esentiale. Intretinerea utilajului tau joaca un rol important in activitatea ta si trebuie sa fii pregatit in orice situatie. Mizeaza pe calitate, adauga un strop de pasiune si unul de inspiratie, si vei vedea cat de frumos se misca lucrurile. Cand optezi pentru acest ulei ZF TE-ML 11B Lukoil ATF de inalta calitate si inalta performanta, stii ca mergi la sigur. Ii oferi utilajului tau o lubrifiere impecabila, primordiala pentru functionarea sa. Este un lubrifiant multifunctional, semi-sintetic, cu excelente proprietati de protectie impotriva coroziunii si rezistenta la spumare, care iti va mentine utilajul in parametri optimi vreme indelungata.

Astfel, iti poti face treaba nestingherit de intreruperi, cu maxima eficienta si rezultate pe masura. Te poti baza pe noi in tot ce tine de intretinerea utilajului tau. Avem produse de cea mai buna calitate destinate utilajelor agricole si celor din domeniul constructiilor, ti le livram super rapid si iti oferim si suport tehnic, ca sa poti rezolva problemele dintr-o lovitura. Nu-ti mai irosi fortele, suna-ne!

Ulei ZF TE-ML 11B Lukoil ATF - o alegere inspirata!
Acest ulei ZF TE-ML 11B Lukoil ATF este un fluid de transmisie recomandat pentru cutiile de viteze ale vehiculelor comerciale sau ale celor de pasageri, conform specificatiilor producatorului. Il poti folosi, de asemenea, pentru convertoare de cuplu, sisteme de directie, ambreiaje, in sistemele hidraulice care au cerinta unui ulei multigrad ISO VG 32 si, in general, ca ulei de transmisie, respectand, de asemenea, specificatiile producatorului. Are o stabilitate excelenta la forfecare si la oxidare, oferind protectie ridicata impotriva coroziunii.

Reteta succesului ti-o faci cu mana ta! Pune mana pe telefon si suna-ne!
Nu ti-ar placea sa stii ca ori de cate ori ai nevoie de un sfat in chestiunile de natura tehnica, gasesti sprijinul necesar? Acum se poate, e si simplu, si gratuit! Iti punem la dispozitie o echipa de specialisti pe care ii poti consulta cand intampini vreo defectiune sau daca vrei sa-ti planifici intretinerea utilajelor tale pe termen lung. O parere avizata in momentele-cheie te poate scuti de multe eforturi si cheltuieli. Iar cand iti tii din scurt utilajele, poti preveni probleme tehnice mai ample. Suna-ne si afla ce, cum si cand sa faci ca sa te poti bucura de randament maxim!

Timpul este o resursa pretioasa si nu o irosim iuntil. Iti vom livra acest ulei ZF TE-ML 11B Lukoil ATF in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Ne poti vizita si direct la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Ulei de transmisie universal de inalta calitate, semi-sintetic, pentru cutii automate, recomandat autoturismelor si vehiculelor comerciale.
Punct de aprindere: 209 C
Punct de curgere: -48 C
Bidon 4 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura