Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei motor ZF TE-ML 07D Lukoil 15W-40 5 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ZF TE-ML 07D Lukoil 15W-40
Cod produs
23SI90PD-AT
Out Of stock
Descriere
Cand pui accent pe calitate, n-are cum sa nu-ti iasa! Pe principiul acesta ne conducem activitatea, iar anii care s-au scurs ne-au demonstrat ca nu gresim procedand astfel. Stim ca orice detaliu conteaza si-i oferim atentia cuvenita. Fa si tu la fel, nu lasa defectiunile sa ia amploare, ia masuri din timp. Mentine motorul bine lubrifiat si te vei bucura mai multa vreme de performantele sale. Daca ai nevoie de un lubrifiant de prima clasa pentru motorul tau, avem solutia ideala pentru tine. Acest ulei motor ZF TE-ML 07D Lukoil 15W-40 de inalta calitate si super-inalta-performanta (UHPD) iti va intrece asteptarile, pentru ca are proprietati excelente si ii ofera motorului toate resursele de care are nevoie pentru a functiona in parametri optimi.

Vino la noi oricand intampini probleme tehnice. Gasim rapid un remediu, pentru ca avem o echipa de specialisti intr-ale utilajelor foarte bine pregatita. Oricat de complexa ar fi defectiunea, vom identifica cea mai eficienta solutie pentru a te scoate din impas. Suna-ne si convinge-te!

Ulei motor ZF TE-ML 07D Lukoil 15W-40 - pentru o lubrifiere impecabila si functionare indelungata!
Suntem convinsi ca ti-ai dori un ulei care sa nu te lase in pana prea des. Acest ulei motor ZF TE-ML 07D Lukoil 15W-40 ofera o reducere semnificativa a emisiilor de particule, ceea ce inseamna o protectie maxima a mediului. Tehnologia avansata de aditivare iti garanteaza intervale maxime intre schimburile de ulei si o durata indelungata de viata a motorului. Este destinat motoarelor pe benzina sau motorina ale flotelor mixte de vehicule concepute pentru a respecta limitele stricte de emisii ale gazelor de esapament, EURO I, II, III, IV si V, fara filtru de particule Diesel (DPF).

Vrei mai mult? Iti dam mai mult!
De ce sa-ti prinzi tu urechile cu amanunte tehnice, cand specialistii nostri iti stau la dispozitie? Oricand ai vreo dilema sau nu dai de cap vreunei defectiuni, suna-ne si rezolvam. Vei primi informatii pretioase si
ponturi utile pentru intretinerea utilajelor tale. Simplu, rapid, eficient! Si, nu in ultimul rand - gratuit!

Stim cat de pretios e timpul tau, de aceea iti vom livra acest ulei motor ZF TE-ML 07D Lukoil 15W-40 in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Comanda online sau telefonic sau, daca iti este mai simplu, poti veni si la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Recomandat pentru utilizarea in flote de vehicule mixte, autoturisme si vehicule comerciale, motoare pe benzina si diesel, inclusiv cele cu turbina, in conformitate cu instructiunile din cartea tehnica a vehiculului.
Bidon 5 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura