Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei motor ZF TE-ML 04P Lukoil 15W-40 5 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ZF TE-ML 04P Lukoil 15W-40
Cod produs
E1ZLKMO3-AT
Out Of stock
Descriere
De ce sa te lasi coplesit de defectiunile utilajului tau, cand le poti preveni cu o intretinere ca la carte? Incepe cu lubrifierea, caci este esentiala pentru o functionare in parametri optimi. Pentru motorul masinariei tale, vei avea nevoie de un ulei special, caci nu i se potriveste orice si oricum. Sunt multe feluri de ulei si este esential sa alegi unul compatibil si, in plus, calitativ. Nu te poti astepta la prea mult cand calitatea lasa de dorit. De vrei maxim, fa alegerei inspirate si vei avea castig de cauza. Un ulei motor ZF TE-ML 04P Lukoil 15W-40 de inalta calitate si super-inalta-performanta (UHPD) precum acesta este alegerea ideala pentru motorul utilajului tau. Este un lubrifiant mineral multigrad care isi mentine proprietatile si vascozitatea in conditii severe de exploatare. Vei putea lucra nestingherit si la rece, si la cald.

Privite din exterior, utilajele par sa ascunda multe enigme. Si asa si e. Doar ca le poti patrunde tainele daca discuti cu specialistii nostri, care s-au documentat temeinic si le cunosc prea bine nevoile si secretele. Suna-ne si iti vei putea cunoaste mult mai bine utilajul, astfel ca ii vei putea oferi ce are nevoie pentru o functionare impecabila. Pe termen lung vei face economii importante. Hai sa vezi!

Ulei motor ZF TE-ML 04P Lukoil 15W-40 - calitate superioara pentru motorul tau!
Suntem convinsi ca ti-ai dori un ulei care sa nu te lase in pana prea des. Acest ulei motor ZF TE-ML 04P Lukoil 15W-40 ofera o reducere semnificativa a emisiilor de particule, ceea ce inseamna o protectie maxima a mediului. Tehnologia avansata de aditivare iti garanteaza intervale maxime intre schimburile de ulei si o durata indelungata de viata a motorului. Este destinat motoarelor pe benzina sau motorina ale flotelor mixte de vehicule concepute pentru a respecta limitele stricte de emisii ale gazelor de esapament, EURO I, II, III, IV si V, fara filtru de particule Diesel (DPF).

Vrei mai mult? Iti dam mai mult!
De ce sa-ti prinzi tu urechile cu amanunte tehnice, cand specialistii nostri iti stau la dispozitie? Oricand ai vreo dilema sau nu dai de cap vreunei defectiuni, suna-ne si rezolvam. Vei primi informatii pretioase si ponturi utile pentru intretinerea utilajelor tale. Simplu, rapid, eficient! Si, nu in ultimul rand - gratuit!

Stim cat de pretios e timpul tau, de aceea iti vom livra acest ulei motor ZF TE-ML 04P Lukoil 15W-40 in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Comanda online sau telefonic sau, daca iti este mai simplu, poti veni si la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Recomandat pentru utilizarea in flote de vehicule mixte, autoturisme si vehicule comerciale, motoare pe benzina si diesel, inclusiv cele cu turbina, in conformitate cu instructiunile din cartea tehnica a vehiculului.
Bidon 5 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura