Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei motor Lukoil 15W-40 API SL 5 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lukoil 15W-40 API SL
Cod produs
7Z6NVIKW-AT
Out Of stock
Descriere
Cand vrei performanta, este esential sa te ingrijesti de starea motorului masinariei tale, caci fara el n-ai cum sa faci nimic. Mentine-i o lubrifiere corespunzatoare si vei vedea rezultatele si imediat, dar si pe termen lung. Are nevoie de un lubrifiant special, capabil sa-i ofere resursele necesare functionarii in parametri optimi. Acest ulei Lukoil 15W-40 API SL satisface cele mai exigente cerinte, caci este un lubrifiant mineral, multigrad, de inalta calitate si super-inalta-performanta (UHPD). Te poti baza pe calitatile sale vreme indelungata si indiferent de cat de grele sunt conditiile de operare.

Daca nu esti sigur de compatibilitatea produsului cu utilajul tau, nu ezita sa ne contactezi! Specialistii nostri te vor sfatui cat mai bine ca sa poti lua deciziile potrivite, oricare ar fi problema tehnica pe care o intampini. Nicio defectiune nu ramane in aer, vom gasi cel mai bun remediu, iar tu iti vei putea relua activitatea in cel mai scurt timp. Suna-ne!

Ulei Lukoil 15W-40 API SL - un ajutor de nadejde al motorului tau!
Acest ulei Lukoil 15W-40 API SL ofera o reducere semnificativa a emisiilor de particule, ceea ce inseamna o protectie maxima a mediului. Tehnologia avansata de aditivare iti garanteaza intervale maxime intre schimburile de ulei si o durata indelungata de viata a motorului. Este destinat motoarelor pe benzina sau motorina ale flotelor mixte de vehicule concepute pentru a respecta limitele stricte de emisii ale gazelor de esapament, EURO I, II, III, IV si V, fara filtru de particule Diesel (DPF).

Vrei mai mult? Iti dam mai mult!
De ce sa-ti prinzi tu urechile cu amanunte tehnice, cand specialistii nostri iti stau la dispozitie? Oricand ai vreo dilema sau nu dai de cap vreunei defectiuni, suna-ne si rezolvam. Vei primi informatii pretioase si ponturi utile pentru intretinerea utilajelor tale. Simplu, rapid, eficient! Si, nu in ultimul rand - gratuit!

Stim cat de pretios e timpul tau, de aceea iti vom livra acest ulei Lukoil 15W-40 API SL in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Comanda online sau telefonic sau, daca iti este mai simplu, poti veni si la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Recomandat pentru utilizarea in flote de vehicule mixte, autoturisme si vehicule comerciale, motoare pe benzina si diesel, inclusiv cele cu turbina, in conformitate cu instructiunile din cartea tehnica a vehiculului.
Bidon 5 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura