Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei motor Mack EO-M Plus Lukoil 15W-40 5 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Mack EO-M Plus Lukoil 15W-40
Cod produs
ZQD1IY08-AT
Out Of stock
Descriere
Motorul are cerinte speciale de lubrifiere si e de-nteles, caci el este esential in arhitectura masinariei tale. Trebuie sa-i oferi un ulei calitativ, conceput special pentru satisfacerea nevoilor sale, daca iti doresti randament maxim din partea sa. Iti recomandam acest ulei motor Mack EO-M Plus Lukoil 15W-40 de inalta calitate si super-inalta-performanta (UHPD), capabil sa-ti ofere performanta indelungata. Este un lubrifiant mineral, multigrad, care isi pastreaza proprietatile intr-un anumit interval de temperatura, ca sa poti lucra linistit in orice conditii.

Avem o sumedenie de piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate pentru utilajele agricole si cele din domeniul constructiilor, cu siguranta vei gasi cele mai bune remedii pentru utilajul tau atunci cand intampini obstacole. Consultantii nostri iti ofera suport tehnic specializat, ca sa fii sigur ca faci alegerile potrivite si ca rezolvi problemele pe termen lung. Suna-ne, vei economisi resurse importante!

Ulei motor Mack EO-M Plus Lukoil 15W-40 - pentru o lubrifiere impecabila!
Acest ulei Mack EO-M Plus Lukoil 15W-40 are la baza o tehnologie avansata de aditivare care maximizeaza intervalele dintre schimburile de ulei si, totodata, iti garanteaza si o durata de viata indelungata pentru motorul masinariei tale. In plus, este si prietenos cu mediul, pentru ca este conceput astfel incat sa reduca semnificativ emisia de particule. Este un lubrifiant destinat motoarelor pe benzina sau motorina ale flotelor mixte de vehicule concepute pentru a respecta limitele stricte de emisii ale gazelor de esapament, EURO I, II, III, IV si V, fara filtru de particule Diesel (DPF).

Ai nelamuriri? Aici suntem!
Stim ca oricat te-ai pricepe, pot aparea situatii in care ai nevoie de o parere in plus. Fie ca nu reusesti sa dai de cap vreunei defectiuni, fie ca nu esti sigur de compatibilitatea unui produs - sunt momente in care un ajutor este mai mult decat bine-venit. Vrem sa-ti usuram misiunea si iti oferim consultanta gratuita! Avem o echipa de specialisti intr-ale utilajelor care se documenteaza in permanenta pentru a-ti putea oferi cele mai eficiente solutii, in orice moment. Contacteaza-ne!

Iti intelegem urgenta, asa ca nu te vom face sa pierzi timpul. Vei primi acest ulei motor Mack EO-M Plus Lukoil 15W-40 in maxim 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Sau, daca esti pe aproape, poti veni si la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Recomandat pentru utilizarea in flote de vehicule mixte, autoturisme si vehicule comerciale, motoare pe benzina si diesel, inclusiv cele cu turbina, in conformitate cu instructiunile din cartea tehnica a vehiculului.
Bidon 5 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura