Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei motor Deutz DQC III-10 Lukoil 15W-40 5 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz DQC III-10 Lukoil 15W-40
Cod produs
TXREV60D-AT
Out Of stock
Descriere
Motorul este miezul utilajului tau, cand el are probleme, masinaria ta are de suferit. Si implicit activitatea ta. Asigura-i o lubrifiere corespunzatoare si cantitativ, si callitativ, si te vei bucura de randament maxim din partea sa. Stim cat de important este sa poti lucra eficient, intr-un ritm sustinut, de aceea iti recomandam acest ulei motor Deutz DQC III-10 Lukoil 15W-40 de inalta calitate. O alegere inteleapta pentru starea de sanatate a motorului. Iti ofera super-inalta-performanta (UHPD), caci are la baza o formula inovatoare cu un pachet complex de aditivi care garanteaza maxima protectie si functionare indelungata, chiar si in conditii dificile. Este un lubrifiant multigrad care se comporta impecabil indiferent de temperaturile cu care are de-a face.

Tine-ti din scurt utilajul si vei avea numai motive de bucurie. Nimanui nu-i plac defectiunile, de aceea ideal ar fi sa le previi. Si poti face asta intr-o mare masura, cu o intretinere optima a masinariei tale. Face mult intervii la momentul potrivit, sa inlocuiesti piesele cu probleme si sa adaugi lubrifiantul corespunzator atunci cand trebuie. Nu-i atat de greu, sunt cateva aspecte de care trebuie sa tii cont. Si, ca sa-ti fie mai usor, ne-am gandit sa-ti oferim asistenta tehnica, menita sa te scape de probleme pe termen lung. Suna-ne!

Intretinerea utilajelor tale poate parea complicata la prima vedere, pentru ca sunt multe mecanisme si multe piese interconectate, ca intr-un lant. Cand o veriga slabeste, intreg lantul va fi afectat si se impune sa intervii. Ca sa te scutim de batai de cap, te ajutam noi sa dibuiesti problemele, incat sa poti taia raul de la radacina. Contacteaza-ne si usureaza-ti astfel misiunea!

Ulei motor Deutz DQC III-10 Lukoil 15W-40 - motorul utilajului va fi incantat de el!
Acest ulei Deutz DQC III-10 Lukoil 15W-40 ofera o reducere semnificativa a emisiilor de particule, ceea ce inseamna o protectie maxima a mediului. Tehnologia avansata de aditivare iti garanteaza intervale maxime intre schimburile de ulei si o durata indelungata de viata a motorului. Este destinat motoarelor pe benzina sau motorina ale flotelor mixte de vehicule concepute pentru a respecta limitele stricte de emisii ale gazelor de esapament, EURO I, II, III, IV si V, fara filtru de particule Diesel (DPF).

Vrei mai mult? Iti dam mai mult!
De ce sa-ti prinzi tu urechile cu amanunte tehnice, cand specialistii nostri iti stau la dispozitie? Oricand ai vreo dilema sau nu dai de cap vreunei defectiuni, suna-ne si rezolvam. Vei primi informatii pretioase si ponturi utile pentru intretinerea utilajelor tale. Simplu, rapid, eficient! Si, nu in ultimul rand - gratuit!

Stim cat de pretios e timpul tau, de aceea iti vom livra acest ulei motor Deutz DQC III-10 Lukoil 15W-40 in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Comanda online sau telefonic sau, daca iti este mai simplu, poti veni si la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Potrivit pentru utilizarea in flote de vehicule mixte, autoturisme si vehicule comerciale, motoare pe benzina si diesel, inclusiv cele cu turbina, in conformitate cu instructiunile din cartea tehnica a vehiculului.
Bidon 5 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura