Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei transmisie GM Dexron III - IIIG Lukoil ATF 20L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
GM DEXRON III-IIIG Lukoil ATF
Cod produs
ID0AQEJC-AT
Out Of stock
Descriere
Transmisiile automate au cerinte speciale de lubrifiere, de aceea ai nevoie de un ulei special conceput pentru acestea. Asa cum este acest ulei GM Dexron III-IIIG Lukoil ATF de inalta calitate si inalta performanta. Un fluid de transmisie semi-sintetic cu proprietati remarcabile in ce priveste impedicarea coroziunii si a uzurii. Tine departe de utilajul tau factorii nocivi, ca sa te poti bucura de randament maxim din partea lui. Calitatea este intotdeauna cea mai buna alegere!

Cu ingredientele potrivite, poti atinge cu usurinta obiectivele pe care ti le propui. Fiecare decizie are impact pe termen lung asupra activitatii tale si, implicit, asupra afacerii tale. Stim ca nu-ti doresti sa te intrerupi din lucru din pricina defectiunilor, de aceea ne-am gandit cum sa te ajutam sa tii cat mai la distanta defectiunile. Vei gasi la noi produse de cea mai buna calitate destinate utilajelor si o echipa de specialisti care iti va oferi suport tehnic calificat, ca sa rezolvi rapid orice problema tehnica. Suna-ne!

Ulei GM DEXRON III-IIIG Lukoil ATF - pentru performanta indelungata!
Acest ulei GM DEXRON III-IIIG Lukoil ATF este un fluid de transmisie recomandat pentru cutiile de viteze, pentru convertoare de cuplu, sisteme de directie, ambreiaje, in sistemele hidraulice care au cerinta unui ulei multigrad ISO VG 32 si, in general, ca ulei de transmisie, respectand specificatiile producatorului. Cu o stabilitate excelenta la forfecare si la oxidare si excelente proprietati anti-spumare, uleiul acesta ofera protectie optima impotriva coroziunii.

Vrei sa afli mai multe despre masinaria ta? Suna-ne!
Nu te consta nimic sa obtii informatii utile si sfaturi pretioase despre intretinerea utilajului tau. Iti oferim consultanta gratuita! Avem o echipa de specialisti intr-ale utilajelor, pregatita sa raspunda intrebarilor si solicitarilor tale. Ori de cate ori te confrunti cu o problema careia nu-i dai de cap sau nu esti sigur de compatibilitatea vreunei piese, contacteaza-ne! Sfatul potrivit venit la momentul potrivit te poate scuti de multe eforturi.

Iti intelegem urgenta, de aceea iti livram acest ulei GM DEXRON III-IIIG Lukoil ATF super rapid. Ajunge la tine in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Daca-ti este la indemana, ne poti vizita si direct la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Ulei de transmisie universal de inalta calitate, semi-sintetic, pentru cutii automate, recomandat autoturismelor si vehiculelor comerciale.
Punct de aprindere: 209 C
Punct de curgere: -48 C
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura