Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei transmisie Mercedes Benz 236.9  Lukoil ATF 20L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Mercedes Benz 236.9  Lukoil ATF
Cod produs
50WBNRE2-AT
Out Of stock
Descriere
Cu acest ulei transmisie Mercedes Benz 236.9 Lukoil iti mentii masinaria in parametri optimi vreme indelungata, caci ii ofera protectia necesara pentru a face fata cu brio solicitarii intense si conditiilor dificile de lucru. Este un lubrifiant semi-sintetic de inalta calitate si inalta performanta destinat transmisiilor automate si nu numai, cu excelente proprietati anti-coroziune. Cand iti doresti randament maxim, ofera-i utilajului tau hrana pe care ti-o cere. Iar acest ulei este alegerea ideala pentru lubrifierea sa. Pune-l la incercare!

Nu te lasa coplesit de defectiunile tehnice. Suntem alaturi de tine si iti sustinem eforturile. Gasesti la noi oricand ai nevoie piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate pentru utilajele tale, dar si suport tehnic, ca sa poti rezolva cat mai rapid problemele. De ce sa pierzi timp si bani, cand solutiile iti sunt atat de accesibile? Suna-ne! E mai simplu decat crezi!

Ulei transmisie Mercedes Benz 236.9 Lukoil - un ajutor de nadejde!
Acest ulei transmisie Mercedes Benz 236.9 Lukoil este un fluid de transmisie recomandat pentru lubrifierea cutiilor de viteze, a convertoarelor de cuplu, sistemelor de directie, ambreiajelor, dar si pentru sistemele hidraulice care au cerinta unui ulei multigrad ISO VG 32. Il poti folosi ca ulei de transmisie universal, respectand specificatiile producatorului. Are o excelenta stabilitate la forfecare si la oxidare si proprietati remarcabile anti-spumare, oferind o protectie ridicata impotriva coroziunii.

Problemele tale sunt prioritare pentru noi!
Ori de cate ori intampini dificultati tehnice, nu te sfii sa ne contactezi! Am mobilizat o echipa de specialisti pentru a-ti oferi cele mai eficiente solutii de remediere a defectiunilor si, de ce nu, pentru a-ti oferi suport in realizarea unui plan personalizat de intretinere a utilajului tau. Nu-ti fa griji, nu vei plati nimic pentru acest ajutor pretios. Consultanta este gratuita! Asadar, nu-ti bate capul de unul singur, contacteaza-ne! Te ajutam sa iesi la liman si iti facem mult mai usoara misiunea. Alaturi de noi vei economisi resurse importante. Convinge-te!

Ne miscam super rapid, caci stim cata nevoie ai de el. Acest ulei transmisie Mercedes Benz 236.9 Lukoil va ajunge la tine in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Sau, daca esti pe aproape, ne poti vizita si direct la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Ulei de transmisie universal de inalta calitate, semi-sintetic, pentru cutii automate, recomandat autoturismelor si vehiculelor comerciale.
Punct de aprindere: 209 C
Punct de curgere: -48 C
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura