Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei transmisie Mercedes Benz 236.5 Lukoil ATF 20L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Mercedes Benz 236.5 Lukoil ATF
Cod produs
GA5C93VY-AT
Out Of stock
Descriere
Stii ca suntem prea saraci pentru a cumpara lucruri ieftine, de calitate indoielnica. Indiferent de domeniu, vorba aceasta se aplica de minune. Cu siguranta te-ai lovit si tu candva de adevarul ei si acum stii sa te feresti de astfel de decizii risipitoare. Alege acest ulei transmisie Mercedes Benz 236.5 Lukoil si vei fi super multumit de investitia ta. Caci vei beneficia de performantele sale vreme indelungata. Este un lubrifiant de inalta calitate si inalta performanta, conceput pentru lubrifierea transmisiilor automate si nu numai, caci este multifunctional. Protectie maxima cu eforturi minime, pe termen lung!

Mizeaza pe calitate - ea este unul dintre ingredientele necesare succesului. In tot ceea ce faci, este esential sa o pui pe primul loc. Vei vedea rapid rezultatele, iar satisfactia va fi pe masura. Suntem alaturi de tine in tot ceea ce tine de intretinerea utilajelor tale, oferindu-ti calitate, promptitudine, eficienta. Cu un simplu apel telefonic poti rezolva o multime de probleme. Suna-ne!

Ulei transmisie Mercedes Benz 236.5 Lukoil - pentru o lubrifiere ca la carte!
Acest ulei transmisie Mercedes Benz 236.5 Lukoil este un fluid de transmisie recomandat pentru lubrifierea cutiilor de viteze, a convertoarelor de cuplu, sistemelor de directie, ambreiajelor, dar si pentru sistemele hidraulice care au cerinta unui ulei multigrad ISO VG 32. Il poti folosi ca ulei de transmisie universal, respectand specificatiile producatorului. Are o excelenta stabilitate la forfecare si la oxidare si proprietati remarcabile anti-spumare, oferind o protectie ridicata impotriva coroziunii.

Problemele tale sunt prioritare pentru noi!
Ori de cate ori intampini dificultati tehnice, nu te sfii sa ne contactezi! Am mobilizat o echipa de specialisti pentru a-ti oferi cele mai eficiente solutii de remediere a defectiunilor si, de ce nu, pentru a-ti oferi suport in realizarea unui plan personalizat de intretinere a utilajului tau. Nu-ti fa griji, nu vei plati nimic pentru acest ajutor pretios. Consultanta este gratuita! Asadar, nu-ti bate capul de unul singur, contacteaza-ne! Te ajutam sa iesi la liman si iti facem mult mai usoara misiunea. Alaturi de noi vei economisi resurse importante. Convinge-te!

Ne miscam super rapid, caci stim cata nevoie ai de el. Acest ulei transmisie Mercedes Benz 236.5 Lukoil va ajunge la tine in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Sau, daca esti pe aproape, ne poti vizita si direct la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Ulei de transmisie universal de inalta calitate, semi-sintetic, pentru cutii automate, recomandat autoturismelor si vehiculelor comerciale.
Punct de aprindere: 209 C
Punct de curgere: -48 C
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura