Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei transmisie Mercedes Benz 236.1 Lukoil ATF 20L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Mercedes Benz 236.1 Lukoil ATF
Cod produs
VKTQC6LW-AT
Out Of stock
Descriere
Uleiul n-ar trebui sa-i lipseasca niciodata utilajului tau. Dar stii deja asta, din moment ce esti aici. Iti recomandam sa alegi intotdeauna uleiuri de calitate superioara, capabile sa ii ofere utilajului tau cea mai inalta protectie. Astfel vei reusi sa-i prelungesti durata de viata si sa eviti defectiunile. Acest ulei transmisie Mercedes Benz 236.1 Lukoil este un fluid de transmisie de inalta calitate si inalta performanta pe care te poti baza chiar si in conditii dificile. Este un lubrifiant semi-sintetic dedicat transmisiilor automate, in general. Calitatile sale remarcabile iti vor depasi asteptarile. Stie sa tina la distanta coroziunea, incat componentele utilajului tau se vor pastra sanatoase vreme indelungata.

Dar daca nu esti sigur ca e ceea ce cauti, nu te sfii sa ne intrebi. Stim cat de important poate fi suportul tehnic si ti-l oferim oricand ai nevoie. Ca sa poti remedia rapid si simplu defectiunile, fara batai de cap si cheltuieli inutile. Suna-ne! Specialistii nostri isi pun la bataie priceperea si cunostintele pentru a-ti sustine eforturile si a-ti usura misiunea.

Ulei transmisie Mercedes Benz 236.1 Lukoil - pentru o lubrifiere ca la carte!
Acest ulei transmisie Mercedes Benz 236.1 Lukoil este un fluid de transmisie recomandat pentru cutiile de viteze, pentru convertoare de cuplu, sisteme de directie, ambreiaje, in sistemele hidraulice care au cerinta unui ulei multigrad ISO VG 32 si, in general, ca ulei de transmisie, respectand specificatiile producatorului. Cu o stabilitate excelenta la forfecare si la oxidare si excelente proprietati anti-spumare, uleiul acesta ofera protectie optima impotriva coroziunii.

Vrei sa afli mai multe despre masinaria ta? Suna-ne!
Nu te consta nimic sa obtii informatii utile si sfaturi pretioase despre intretinerea utilajului tau. Iti oferim consultanta gratuita! Avem o echipa de specialisti intr-ale utilajelor, pregatita sa raspunda intrebarilor si solicitarilor tale. Ori de cate ori te confrunti cu o problema careia nu-i dai de cap sau nu esti sigur de compatibilitatea vreunei piese, contacteaza-ne! Sfatul potrivit venit la momentul potrivit te poate scuti de multe eforturi.

Iti intelegem urgenta, de aceea iti livram acest ulei transmisie Mercedes Benz 236.1 Lukoil super rapid. Ajunge la tine in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Daca-ti este la indemana, ne poti vizita si direct la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Ulei de transmisie universal de inalta calitate, semi-sintetic, pentru cutii automate, recomandat autoturismelor si vehiculelor comerciale.

Punct de aprindere: 209 C
Punct de curgere: -48 C
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura