Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering punte fata pentru tractor McCormick XTX215

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
McCormick XTX215
Cod produs
SBK5Z0OD-RA
Out Of stock
Descriere
Cand alegi piesele pentru tractorul tau, ultimul lucru pe care ar trebui sa il faci este: „An-tan-te-dize-mane-pe”. Nici datul cu banul nu ajuta. Stii ce te ajuta? Consultantul tau personal, care iti furnizeaza informatii corecte, oferte faine si produse ideale. Asa un simering punte McCormick XTX215 este la o oferta super faina, asa ca, iata, e un super castig pentru tine! Speram ca dimensiunile mici ale piesei sa nu te induca in eroare, doar stii ce se spune: esentele tari se tin in sticlute mici! Una dintre propunerile noastre in materie de etansare este, fara doar si poate, simeringul semnat Carraro. Te asteptam sa descoperi si alte propuneri si sa faci cele mai inspirate alegeri!

Un simering punte McCormick XTX215 este un produs de top!

Asa cum procedam de fiecare data, si in cazul acestei piese iti vom recomanda sa acorzi atentie catorva aspecte. Acest simering se va monta pe punte fata si este un produs necesar pentru utilajul tau! Atat incat, iti recomandam, si in acest caz, sa te indrepti catre piese de calitate superioara, semnate, iata, Carraro!

Consultanta gratuita este o sansa la reusita!
Ne implicam activ pentru ca tu sa ai toate informatiile necesare, chiar inainte sa faci vreo achizitie. Departamentul nostru de consultanta tehnica si suport clienti iti sta la dispozitie neconditionat!

Garantie

Documentele produselor achizitionate sunt certitudinea de care ai nevoie! Acest simering punte McCormick XTX215 este o achizitie certificata! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare

Livrarea va fi realizata prin cei mai seriosi si rapizi curieri! Un simering punte fata pentru tractor McCormick XTX215 este o achizitie buna, asa incat, tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon mentionate, sau sa ne trimiti o cerere, accesand aceasta piesa de calitate pe site-ul nostru!

Montaj

Montajul corect, executat ca la carte, este un must! Este vital pentru bunul mers al utilajului tau ca acesta sa beneficieze de cea mai buna mentenanta. Asigura-te ca echipa de mesteri face treaba buna!

Specificatii tehnice

• Diametru interior 48.0 mm
• Diametru exterior 65.0 mm
• Inaltime 16.5mm
• Carcasa metalica
• Material FPM (cauciuc fluor)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura