Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering punte fata pentru tractor McCormick XTX200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
McCormick XTX200
Cod produs
IQV6U8PJ-RA
Out Of stock
Descriere
Nu amana nicio secunda inlocuirea unui simering ce se dovedeste a fi incapabil sa mai performeze! Nu pune in pericol utilajul tau! Nu ai de ce! Gasesti, in depozitul nostru, toate tipurile de simeringuri, la cele mai bune oferte! Asa un simering punte McCormick XTX200 are un rol important in angrenajul complex al transmisiei utilajului tau. Aceasta garnitura elastica de etansare se monteaza cu ajutorul unui resort spiral in forma de inel. Piesa este fabricata in cele mai performante uzine, asa incat tu beneficiezi de garantia lucrului executat corect! Te sfatuim sa previi orice pagube posibile ce pot aparea in cazul in care utilajul tau nu se bucura de o mentenanta facuta la timp!

Un simering tractor McCormick XTX200 este un varf de lance!

Asa cum procedam de fiecare data, si in cazul acestei piese iti vom recomanda sa acorzi atentie catorva aspecte. Acest simering se va monta pe punte fata si este un produs necesar pentru utilajul tau! Atat incat, iti recomandam, si in acest caz, sa te indrepti catre piese de calitate superioara, semnate, iata, Carraro!

Consultanta gratuita este o sansa la reusita!
Ne implicam activ pentru ca tu sa ai toate informatiile necesare, chiar inainte sa faci vreo achizitie. Departamentul nostru de consultanta tehnica si suport clienti iti sta la dispozitie neconditionat!

Garantie

Documentele produselor achizitionate sunt certitudinea de care ai nevoie! Acest simering punte McCormick XTX200 este o achizitie certificata! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare

Livrarea va fi realizata prin cei mai seriosi si rapizi curieri! Un simering punte fata pentru tractor McCormick XTX200 este o achizitie buna, asa incat, tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon mentionate, sau sa ne trimiti o cerere, accesand aceasta piesa de calitate pe site-ul nostru!

Montaj

Montajul corect, executat ca la carte, este un must! Este vital pentru bunul mers al utilajului tau ca acesta sa beneficieze de cea mai buna mentenanta. Asigura-te ca echipa de mesteri face treaba buna!

Specificatii tehnice

• Diametru interior 48.0 mm
• Diametru exterior 65.0 mm
• Inaltime 16.5mm
• Carcasa metalica
• Material FPM (cauciuc fluor)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura