Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering punte fata pentru tractor McCormick XTX165

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
McCormick XTX165
Cod produs
TWO92H6K-RA
Out Of stock
Descriere
Asa un simering punte McCormick XTX165 este o garnitura de etansare care se instaleaza pe un inel. Este folosit pentru etansarea arborilor dinauntrul componentelor care necesita izolare intre mediul exterior si cel interior. Cel mai adesea, simeringul este utilizat in domeniul utilajelor, pentru majoritatea componentelor rotative ale trenului de rulare. Poti, acum, sa optezi pentru acest articol original Carraro si vei fi surprins! Preturile simeringurilor sunt mici in raport cu pagubele produse daca tractorul tau lucreaza cu ele uzate. In functie de locul in care aceasta piesa este amplasata, specialistii spun ca schimbarea unui simering poate reprezenta o operatiune simpla si care nu va dura prea mult, deci nu va bloca rulajul utilajului tau.

Un simering punte McCormick XTX165 este un produs de exceptie!

Asa cum procedam de fiecare data, si in cazul acestei piese iti vom recomanda sa acorzi atentie catorva aspecte. Acest simering se va monta pe punte fata si este un produs necesar pentru utilajul tau! Atat incat, iti recomandam, si in acest caz, sa te indrepti catre piese de calitate superioara, semnate, iata, Carraro!

Consultanta gratuita este o sansa la reusita!
Ne implicam activ pentru ca tu sa ai toate informatiile necesare, chiar inainte sa faci vreo achizitie. Departamentul nostru de consultanta tehnica si suport clienti iti sta la dispozitie neconditionat!

Garantie

Documentele produselor achizitionate sunt certitudinea de care ai nevoie! Acest simering punte McCormick XTX165 este o achizitie certificata! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare

Livrarea va fi realizata prin cei mai seriosi si rapizi curieri! Un simering punte fata pentru tractor McCormick XTX165 este o achizitie buna, asa incat, tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon mentionate, sau sa ne trimiti o cerere, accesand aceasta piesa de calitate pe site-ul nostru!

Montaj

Montajul corect, executat ca la carte, este un must! Este vital pentru bunul mers al utilajului tau ca acesta sa beneficieze de cea mai buna mentenanta. Asigura-te ca echipa de mesteri face treaba buna!

Specificatii tehnice

• Diametru interior 48.0 mm
• Diametru exterior 65.0 mm
• Inaltime 16.5mm
• Carcasa metalica
• Material FPM (cauciuc fluor)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura