Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering fuzeta punte fata pentru tractor Landini 6-160L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini 6-160L
Cod produs
Q4S2K8TJ-RA
Out Of stock
Descriere
Asa un simering fuzeta tractor Landini 6-160L este un articol de top, capabil sa reziste cu succes in fata tuturor exploatarilor! Un astfel de simering joaca un rol vital, si anume, acela al etansarii! Noi iti punem la dispozitie piesele de care ai nevoie. Pentru ca tu sa nu ai niciun moment in care utilajele tale sa stea si, deci, sa nu fie productive. Mai mult, la noi depozitul este mereu ticsit, in anticiparea nevoilor tale! Produsele de calitate sunt pietrele de cristal ale succesului. Daca vei face alegeri intelepte vei castiga cu siguranta! Daca astepti momentul potrivit pentru a achizitiona acest simering de top, sa stii ca te intrec altii care nu stau pe ganduri, ci trec la fapte!

Un simering fuzeta tractor Landini 6-160L este chiar bun!

Asa cum procedam de fiecare data, si in cazul acestei piese iti vom recomanda sa acorzi atentie catorva aspecte. Acest simering se va monta pe punte fata si este un produs necesar pentru utilajul tau! Atat incat, iti recomandam, si in acest caz, sa te indrepti catre piese de calitate superioara, semnate, iata, Carraro!

Consultanta gratuita este o sansa la reusita!
Echipa noastra de experti este aici pentru a raspunde la toate intrebarile tale. Fie ca esti in cautarea unor piese de schimb, fie ai nelamuriri legate de acestea, avem ceea ce iti trebuie! Consultantii nostri te pot ajuta sa gasesti piesele potrivite pentru vehiculul tau, si o vor face gratuit!

Garantie
Alaturi de noi esti mereu asigurat! Acest simering fuzeta tractor Landini 6-160L este o achizitie certificata! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Un simering fuzeta punte fata pentru tractor Landini 6-160L este o achizitie buna, asa incat, tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon mentionate, sau sa ne trimiti o cerere, accesand aceasta piesa de calitate pe site-ul nostru!

Montaj
Un bun montaj va creste durabilitatea piesei, ii va imbunatati aspectul si proprietatile si ii va consolida structura. Aceasta este o etapa critica. Un montaj necorespunzator ar putea duce la deficiente structurale si ar putea cauza probleme de estetica, durabilitate si utilizare.

Specificatii tehnice

• Diametru interior 48.0 mm
• Diametru exterior 65.0 mm
• Inaltime 16.5mm
• Carcasa metalica
• Material FPM (cauciuc fluor)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura