Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare incarcator telescopic New Holland LM425A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LM425A
Cod produs
T473LZQC-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare New Holland LM425A este o optiune foarte buna daca doresti sa schimbi pompa de combustibil uzata a incarcatorului telescopic. Ai sansa sa achizitionezi o piesa unu la unu cu originalul si care are exact aceleasi calitati! Este foarte rezistenta si a fost realizata in Europa din materiale foarte bune. Vei obtine rezultate satisfacatoare in activitatea ta si nu vei plati prea mult pentru aceasta componenta. Pretul este absolut convenabil! Primesti in acelasi cost si garnitura de prindere a pompei de blocul motor.

Una dintre cele mai mari investitii facute de catre orice constructor sau agricultor este achizitionarea de utilaje. Acestea au rolul de a te ajuta in munca zilnica si de a-ti aduce profit. Pentru a-si putea indeplini sarcinile ca la carte, utilajele trebuie sa fie intretinute in mod constant. La ACN Piese Utilaje punem mare pret pe munca ta si intelegem ce nevoi are afacerea ta si utilajele tale. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii despre serviciile noastre.

Pompa de alimentare New Holland LM425A - pentru un sistem de alimentare functional!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Pompa de alimentare pentru incarcator telescopic New Holland LM425A vine cu o garantie de 12 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Pompa de alimentare New Holland LM425A va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura