Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor New Holland TK4050

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TK4050
Cod produs
NOIF40EC-IA
Out Of stock
Descriere
De cand cauti o pompa de combustibil care sa-si tina promisiunile si sa-ti protejeze cu adevarat motorul tractorului? Ei bine, iti prezentam pompa de alimentare New Holland TK4050 din imaginile alaturate! O capodopera realizata din materialele cele mai bune si rezistente! Pompa de motorina este realizata in Uniunea Europeana si corespunde perfect originalului. Poti sa o montezi cu succes pe tractorul tau pentru ca este compatibila. In pretul foarte bun pe care il practicam ai inclus si un o-ring din cauciuc moale. El se foloseste la etansarea pompei de blocul motor.

Este esential ca atunci cand cumperi o piesa noua de schimb pentru utilajul tau sa o montezi responsabil pe utilaj. Altfel, ii spui adio certificatului de garantie! Spui adio si calitatilor produsului! Apeleaza la un montaj profesionist si te poti bucura intr-adevar de toate beneficiile! La ACN Piese Utilaje ai posibilitatea sa programezi montajul piesei. Nu conteaza daca esti la sute de kilometri departare de noi, caci avem service-uri partenere autorizate in toate colturile Romaniei si nu va fi o problema sa primesti asistenta tehnica de specialitate.

Pompa de alimentare New Holland TK4050 - merita sa o comanzi in clipa asta!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Pompa de alimentare pentru tractor New Holland TK4050 - nu primesti piesa si atat! Toate produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 1 an de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil pompa de alimentare New Holland TK4050 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura