Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor New Holland T4050F

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland T4050F
Cod produs
XF5A6T47-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare New Holland T4050F a fost importata de catre ACN Piese Utilaje imediat ce a fost lansata pe piata! Specialistii au fost de acord ca aceasta egaleaza in toate privintele originalul si reprezinta o investitie fantastica. Mai mult de atat, fiind fabricata in Uniunea Europeana, suntem siguri ca standardele de calitate au fost respectate. Pompa de combustibil vine la tine cu o garantie de un an si un o-ring inclus in pret. Te vei ajuta de el pentru o buna etansare a pompei de blocul motor, mai ales ca este din cauciuc moale ce iti permite o modelare facila.

Ne bucuram ca ai ales sa comanzi aceasta piesa! Poti fi multumit de alegerea facuta! Dar ca sa stii ca ai facut o treaba buna pana la capat, nu ar fi indicat sa te apuci sa o montezi daca nu esti tocmai as in mecanica. Bine ar fi sa ceri un ajutor profesionist. Noi suntem echipa cea mai buna la care poti apela in acest caz! Avem mecanici priceputi care iti pot oferi asistenta tehnica la punctul de lucru. Eventual, ar putea sa intervina si asupra altor reparatii necesare tractorului tau!

Pompa de alimentare New Holland T4050F - o adevarata bijuterie!

Motorul nu porneste? Pompa de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Pompa de alimentare pentru tractor New Holland T4050Feste prevazuta cu o garantie de 1 an de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre pompa de alimentare New Holland T4050F pe care o doresti!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura