Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor New Holland T5000

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland T5000
Cod produs
WYVPXMAB-IA
Out Of stock
Descriere
Atelierele europene nu se dezic de maiestria de care au dat mereu dovada! Iti prezentam pompa de alimentare New Holland T5000 care se afla acum in oferta noastra! Acest produs este similar sub toate aspectele cu originalul! Perfect compatibila cu tractorul tau, pompa de motorina iti ofera o multitudine de avantaje! Pornim de la calitatile extraordinare, cum ar fi rezistenta si protectia pe care o ofera motorului in timpul functionarii! Ai un pret minunat care include si un o-ring. Acesta este fabricat din cauciuc moale, mult mai bun decat varianta veche ce iti facea probleme cand etansai pompa de blocul motor.

Pentru siguranta achizitiei pe care doresti sa o faci, iti recomandam sa apelezi la consultantii nostri care vor verifica potrivirea dintre tipul utilajuluisi modelul piesei. Nu vei risca sa comanzi ceva gresit pentru tractorul tau. Tuturor clientilor nostri le punem la dispozitie un serviciu gratuit de consultanta tehnica si acest lucru ne face pe toti sa castigam timp pretios si nu exista niciodata nemultumiri!

Pompa de alimentare New Holland T5000 - o componenta remarcabila la pret foarte mic!

O pompa de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Pompa de alimentare pentru tractor New Holland T5000 are o garantie de 12 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Pompa de alimentare New Holland T5000 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura