Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor New Holland T5030

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland T5030
Cod produs
T3KUQ9DG-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare New Holland T5030 a fost propusa de specialisti ca fiind varianta potrivita pentru o inlocuire de durata a pompei uzate. Este important de stiut ca fabricarea ei in atelierele europene a dus la respectarea tuturor standardelor de calitate! Ofera compatibilitate cu tractorul tau si ajuta la o functionare optima a motorului pe parcursul activitatii. Pompa de motorina are un cost redus, desi este unu la unu cu originalul. Ai inclusa in pachet si o garnitura din cauciuc flexibil. Plaseaza cat mai repede comanda!

Daca observi chiar si cele mai mici semne de uzura la piese, te sfatuim sa iei masuri imediat! Schimba la timp piesele deteriorate si imbunatateste constant modul de functionare al tractorului tau. Ai nevoie de ajutor specializat? Ne poti chema oricand si venim cu service-ul in carca, gata sa eliminam orice tip de avarie! Crede-ne pe cuvant, nu e nevoie sa faci niciun pas! Aducem absolut tot ce este nevoie pentru o reparatie reusita!

Pompa de alimentare New Holland T5030 - nu rata o ocazie fantastica!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Pompa de alimentare pentru tractor New Holland T5030 este prevazuta cu o garantie de 1 an de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Pompa de alimentare New Holland T5030 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura