Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor New Holland TD5000

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TD5000
Cod produs
6KSNXDWV-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare New Holland TD5000 a ajuns sa ocupe un loc special in randul pieselor din categoria ei! Totul a inceput in momentul in care producatorul europeana a decis sa-si puna toata maiestria in fabricarea ei! Este o piesa rezistenta si compatibila cu utilajul tau! Va proteja tot ansamblul cu succes si este fix la fel cu cea originala. Dar nu exista doar calitatea ca mare avantaj, pretul este cel de-al doilea! Ai un pret foarte bun care include si o garnitura din material usor de modelat pe conturul pompei.

Echipamentele care activeaza in constructii sau agricultura necesita o intretinere constanta pentru a-si mentine starea de functionare buna. Utilajele grele care nu beneficiaza de o astfel de grija vor functiona ineficient si afacerea va fi in pierdere. Depinde de fiecare pe care drum isi doreste sa mearga. Alegi intretinerea, alegi succesul! Alegi sa te doara mai mult in cot, scuzati expresia, vei pierde vizibil din productivitate. La ACN Piese Utilaje ai toate serviciile si toti expertii, profita de asta!

Pompa de alimentare New Holland TD5000 - pana si tractorul doreste sa o aiba!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Pompa de alimentare pentru tractor New Holland TD5000 are o garantie de 12 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livram oriunde in tara, iar pompa de alimentare New Holland TD5000 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura