Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor New Holland T5050

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland T5050
Cod produs
35L786SM-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare New Holland T5050 este considerata ca fiind cea mai buna afacere pe care o poti face in momentul de fata pentru utilajul tau! Faptul ca este identica cu cea originala si isi indeplineste rolul foarte bine o face o alegere perfecta! Pompa de motorina este fabricata un Uniunea Europeana si are un pret atragator. Noi o importam pentru ca suntem asigurati de standardele de calitate respectate. In coletul in care ai piesa, vei gasi si un o-ring care te ajuta sa definitivezi cu usurinta montarea produsului comandat.

La ACN Piese Utilaje ai optiunea sa-ti alegi cu ajutorul consultantei gratuite toate piesele pe care utilajul tau ti le cere! Stim, e ca un copil care urla dupa cate o jucarie! Cand vrea pompa de alimentare, cand vrea una de apa, cand o vrea pe aia de frana… te-a zapacit de cap! Vino la noi si stai de vorba cu un consultant tehnic. Are propuneri interesante sa-ti faca. Pe scurt, si-ar dori sa-ti explice cum functioneaza serviciul de mentenanta ACN. Este centrul de reeducare al utilajelor care fac nazuri cand le pui la treaba!

Pompa de alimentare New Holland T5050 - piesa buna care aduce performanta!

Motorul nu porneste? Pompa de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Pompa de alimentare pentru tractor New Holland T5050 este prevazuta cu o garantie de 1 an de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre pompa de alimentare New Holland T5050 pe care o doresti!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura