Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor New Holland T4.95V

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland T4.95V
Cod produs
QO7AFDPH-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare New Holland T4.95V este identica cu originalul! Pastreaza absolut toate calitatile si ofera o protectie maxima motorului! O poti comanda oricand pentru ca noi alimentam permanent stocul. Clientii nostri o comanda frecvent pentru utilajele lor pentru ca ofera o compatibilitate foarte buna si o rezistenta in lucru. In colet vei avea si un o-ring. Este important de stiut ca acest o-ring este diferit de cel clasic care era greu de modelat. Acum este realizat din cauciuc moale, perfect pentru o etansare a pompei de motorina de blocul motor.

Compania noastra nu s-a oprit niciodata din dezvoltare si faptul ca numarul clientilor nostri creste in fiecare zi este dovada ca facem foarte bine ceea ce facem! Iti dorim si tie un parcurs cel putin la fel de rasunator! Iar daca esti interesat, ne-am dori tare mult sa colaboram! Serviciile noastre te pot ajuta si pe tine in domeniul in care activezi! Ne poti contacta pentru detalii si informatii suplimentare oricand doresti! Serviciul de consultanta este gratuit!

Pompa de alimentare New Holland T4.95V - mii de motive sa o comanzi!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Pompa de alimentare pentru tractor New Holland T4.95V vine cu o garantie de 12 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Pompa de alimentare New Holland T4.95V se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura