Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor New Holland TK4050M

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TK4050M
Cod produs
HOI4CBZK-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare New Holland TK4050M reprezinta o achizitie grozava pe care o poti face pentru tractorul tau! Merita cu prisosinta pentru ca are un pret genial si o calitate peste asteptari! In primul rand este de stiut ca se fabrica in Europa si aici chiar se tine cont de standardul de calitate! Ai asigurata performanta si eficienta, plus o compatibilitate perfecta cu utilajul! Pompa de motorina se livreaza in 24 de ore si ai inclus in costul ei o garnitura din cauciuc moale. Perfecta pentru o etansare cu succes a pompei de blocul motor.

Mentenanta tractorului tau este o chestiune extrem de importanta care aduce beneficii activitatii tale! Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa scapi de toate grijile intretinerii utilajului sau utilajelor? Cum ar fi sa nu trebuiasca sa tii minte ce inspectii tehnice ai de facut, sa nu-ti bati capul cu procurarea pieselor si sa ai mereu un utilaj pregatit de lucru? Apeland la serviciile noastre, toare acestea se pot indeplini si vei economisi bani si timp! Asta se cheama o investitie inteligenta!

Pompa de alimentare New Holland TK4050M - te asteapta la noi o piesa de exceptie!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Pompa de alimentare pentru tractor New Holland TK4050M are 12 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre pompa de alimentare New Holland TK4050M pe care o doresti!

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura