Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pinion transmisie finala pentru excavator JCB JS260

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS260
Cod produs
WQI026S3-AM
Out Of stock
Descriere
Pentru ca nu negociem calitatea atunci cand ne aprovizionam cu piese de schimb, iti garantam satisfactia pentru acest pinion transmisie finala JCB JS260 din selectia noastra. Cu ajutorul unor astfel de piese, utilajul tau va cunoaste un nou nivel de performanta. Investeste in fiabilitatea si eficienta pinionului si alege sa colaborezi pentru a-ti atinge obiectivele! Contacteaza-ne pentru a afla mai multe si pentru a plasa comanda!

Increderea ta este esentiala pentru echipa ACN Piese Utilaje. In consecinta, ne angajam sa-ti castigam aceasta incredere si sa o mentinem, prin angajamentul fata de calitate si servicii impecabile. Cu ofertele noastre personalizate si expertiza specialistilor echipei, suntem aici pentru a te ajuta sa gestionezi intretinerea echipamentelor tale de lucru intr-un mod cat mai simplu si mai eficient.

Ce sa faci cand ramai fara un astfel de pinion transmisie finala JCB JS260 - il comanzi de la noi!

Acest element, fabricat din materiale de cea mai inalta calitate, este un pion satelit din transmisia finala a utilajului. Datorita rezistentei ridicate la uzura, la coroziune si alti factori care pot duce la degradarea piesei, pinionul are o durata de viata lunga. Cu dintii lui bine delimitati si finisajul de precizie, el ii va oferi utilajului o combinatie de fiabilitate, performanta si versatilitate care va face diferenta in orice tip de activitate din teren. Astfel, vei dormi mai linistit stiind ca utilajul tau are tot ce-i trebuie pentru o performanta de top.

Nu rata ocazia de a-i avea pe cei mai buni alaturi de tine!

Cu cat mai repede intri in legatura cu noi, cu atat mai bine ii va fi utilajului tau! Si cu atat mai repede iti vei relua activitatile pe santier. Iti oferim nu numai produse de inalta calitate, ci si servicii excelente, precum si o experienta de cumparare extraordinara. Serviciul nostru de consultanta tehnica este complet gratuit si are scopul de a-ti oferi toate informatiile de care ai nevoie pentru a cumpara inteligent. Alegand calitatea produselor si serviciilor noastre, vei alege zile de munca usoara si eficienta.

Livrare
In efortul nostru de a te servi la cel mai inalt standard, livrarea acestui pinion transmisie finala pentru excavator JCB JS260 se efectueaza in 24 de ore. Pentru ca ne dorim, la fel ca tine, sa poti profita rapid de functionalitatile lui. Contacteaza-ne daca doresti informatii suplimentare!

Montaj
Apeleaza la profesionisti pentru a evita eventuale probleme! De ce sa iti asumi riscuri inutile cand exista profesionisti gata sa te ajute? Care au experienta specializata, evita eventualele complicatii, executa montajul ca la carte si... Cel mai important aspect stii care este? - Cu un montaj corect, faci economii pe termen lung.

Specificatii

- Este un pinion cu rulment
- Diametru interior - 45mm
- Diametru exterior - 100mm
- Latime - 50mm
- Numar dinti - 22
Trimite mesaj
Din Gura in Gura