Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pinion transmisie finala excavator pe senile JCB JS260

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
D7FJNRVH-SC
Out Of stock
Descriere
Daca tintesti la varfuri imposibile, asteapta-te la un dureros esec. Daca crezi ca rezultatele pe care ti le doresti vin fara sa faci nimic pentru asta, asteapta-te la un dureros esec. Daca crezi ca iti poti repara utilajul cu orice piesa de schimb de mana a doua, asteapta-te la un dureros esec. Daca, insa, esti intelept si asculti recomandarile unor specialisti, medalia de aur este rezervata pentru tine. Iar noi iti recomandam pentru o reparatie reusita acest pinion transmisie finala JCB JS260 de la noi. Alege inspirat! Pinionul este compatibil si cu utilajul JCB JS260XD.

Nu-ti doresti sa ramai imobilizat printr-o margine de drum sau pe unde ai de executat cine stie ce lucrare complicata de genistica. Dar daca se intampla pocinogul, sa stii ca rezolvarea este foarte simpla. Si se numeste ACN. Ne contactezi, preluam ticket-ul si declansam operatiunea de suport. Avem mecanici colaboratori peste tot in tara. Uite ca iese acum unul dintr-un taxi, vezi ca la tine vine. Contacteaza-ne! Avem si alte nebanuite placute surprize!

Pinion transmisie finala JCB JS260 reparatie pe bune
Pinionul de transmisie finala pentru JCB face parte din sistemul de transmisie al unui excavator si este responsabil pentru transmiterea puterii si a cuplului motor la senilele acestuia. Aceasta asigura deplasarea si manevrabilitatea corecta a excavatorului pe teren. Transmisia finala este conceputa pentru a fi robusta si rezistenta, in scopul de a face fata sarcinilor grele de lucru. Pinionul de transmisie finala este o componenta cheie fiind fabricata din materiale durabile si rezistente, pentru a asigura o functionare fiabila si o durata lunga de viata.

Consultanta moarte n-are!
Daca nu esti foarte sigur de datele tehnice ale piesei de schimb sau daca este compatibila cu utilajului tau, nu te astepta sa-ti pice informatiile din cer. Asadar, fi serios si contacteaza echipa noastra de consultanti.  Ei iti vor oferi toate informatiile si intr-un mod complet, pentru ca tu sa ai siguranta ca ai facut alegerea potrivita. Iar cand spunem ca ti le ofera, ei chiar asta fac, pentru ca pretul consultantei este zero! Iar timpul de asteptare este chiar mai putin de atat 😊

Garantie
Acest pinion transmisie finala pentru excavator pe senile JCB JS260 cumparat de la noi acopera toata gama ta de solicitari in ce priveste calitatea. Si, totusi, iti vom trimite impreuna cu piesa si un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
Conditiile de livrare sunt importante. De multe ori poate fi criteriul numarul unu dupa care iti faci alegerile. Iata de ce noi efectuam expeditiile prin cele mai bine servicii de curierat. Primesti pinionul in 24 de ore oriunde in Romania. Sau, desigur, il poti ridica de la noi din depozit. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Like a rolling stone!

Montaj
S-ar putea sa stii deja ca montajul este un moment important pentru ca utilajul tau sa isi recapete puterile. Un montaj executat corect permite o exploatare indelungata. Iar un montaj corect nu poate fi efectuat de oricine.  Daca ai nevoie de un mecanic bun, de oriunde, atunci te invitam sa apelezi la specialistii nostri. Iti vor oferi contacte sigure.

Specificatii tehnice:
• Cu rulment la interior
• Diametru interior = 44mm
• Diametru exterior = 100mm
• Latime = 50mm
• 22 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura