Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pinion transmisie finala excavator pe senile JCB JS220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
HYMZU0QP-SC
Out Of stock
Descriere
Acuma, nu poti sa stai toata ziua si sa te minunezi cat de important este pentru tine si pentru utilajele tale… un pinion de transmisie finala. Insa… este important. Daca te gandesti la sistemul de transmisie al utilajului tau, el este o componenta necesara. Si este musai sa fie una de calitate. Acest pinion excavator pe senile JCB JS220 este un produs de calitate. Si daca te intrebi unde sa-l gasesti, iti spunem noi, la ACN Piese Utilaje! Si daca te intrebi unde gasesti ACN Piese Utilaje, raspunsul este si mai simplu. Peste tot! Produsul este compatibil si cu modelele: JCB JS220HD, JCB JS220LR si JCB JS220XD.

Este extraordinar sa te poti baza oricand un partener de afaceri serios. Este awesome, cum zice americanul. Mai ales atunci cand lucrezi in industriile productive, unde utilajele se afla intr-un regim de exploatare continua. Astfel, daca un pinion transmisie finala, sau orice alta piesa de schimb din sistemul de transmisie, iti da batai de cap, noi suntem aici ca sa remediem situatia. Suntem aici pentru tine ori de cate ori ai nevoie. Daca nu stii ce tip de produs este potrivit pentru utilajul tau, nu-i problema. Departamentul nostru de consultanta stie si-ti va recomanda astfel incat sa salvezi si timp si bani. Apeleaza-ne!

Pinion excavator pe senile JCB JS220 asigura o reparative ireproabila
Pinionul de transmisie finala pentru JCB face parte din sistemul de transmisie al unui excavator si este responsabil pentru transmiterea puterii si a cuplului motor la senilele acestuia. Aceasta asigura deplasarea si manevrabilitatea corecta a excavatorului pe teren. Transmisia finala este conceputa pentru a fi robusta si rezistenta, in scopul de a face fata sarcinilor grele de lucru. Pinionul de transmisie finala este o componenta cheie fiind fabricata din materiale durabile si rezistente, pentru a asigura o functionare fiabila si o durata lunga de viata.

Consultanta moarte n-are!
Daca nu esti foarte sigur de datele tehnice ale piesei de schimb sau daca este compatibila cu utilajului tau, nu te astepta sa-ti pice informatiile din cer. Asadar, fi serios si contacteaza echipa noastra de consultanti.  Ei iti vor oferi toate informatiile si intr-un mod complet, pentru ca tu sa ai siguranta ca ai facut alegerea potrivita. Iar cand spunem ca ti le ofera, ei chiar asta fac, pentru ca pretul consultantei este zero! Iar timpul de asteptare este chiar mai putin de atat 😊

Garantie
Acest pinion transmisie finala pentru excavator pe senile JCB JS220 cumparat de la noi acopera toata gama ta de solicitari in ce priveste calitatea. Si, totusi, iti vom trimite impreuna cu piesa si un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
Conditiile de livrare sunt importante. De multe ori poate fi criteriul numarul unu dupa care iti faci alegerile. Iata de ce noi efectuam expeditiile prin cele mai bine servicii de curierat. Primesti pinionul in 24 de ore oriunde in Romania. Sau, desigur, il poti ridica de la noi din depozit. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Like a rolling stone!

Montaj
S-ar putea sa stii deja ca montajul este un moment important pentru ca utilajul tau sa isi recapete puterile. Un montaj executat corect permite o exploatare indelungata. Iar un montaj corect nu poate fi efectuat de oricine.  Daca ai nevoie de un mecanic bun, de oriunde, atunci te invitam sa apelezi la specialistii nostri. Iti vor oferi contacte sigure.

Specificatii tehnice:
• Cu rulment la interior
• Diametru interior = 44mm
• Diametru exterior = 100mm
• Latime = 50mm
• 22 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura