Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pinion transmisie finala pentru excavator JCB JS220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS220
Cod produs
7SBM5O0A-AM
Out Of stock
Descriere
Investeste in calitatea acestui pinion transmisie finala JCB JS220 si pregateste-te sa devii eroul santierului inca de la prima utilizare a echipamentuui de lucru! Garantam pentru calitatea acestui produs atat noi, cat si clientii nostri care l-au incercat deja si s-au declarat arhimultumiti de el. Asa ca, daca iti doresti sa ai si tu parte de o performanta de top pe santier, nu ezita sa ne contactezi, pentru a cumpara aceasta piesa de schimb. Vei obtine o combinatie de fiabilitate, performanta si versatilitate care va face diferenta in orice activitate specifica a utilajului.

Stim cat de important este sa ai utilaje bune si cat de greu poate fi sa le intretii. De aceea, ne dorim sa-ti fim alaturi, ca sa te ajutam sa-ti cresti afacerea. Iti punem la dispozitie oferte personalizate si acces la expertii nostri tehnici superbine documentati in domeniul tau de interes. Asa ca, daca ai intrebari despre aceste pinioane, nu ezita sa ne contactezi! Nu lasa performanta sa treaca pe langa tine!

Acest trainic pinion transmisie finala JCB JS220 asteapta sa-l iei acasa!

Acest element, fabricat din materiale de cea mai inalta calitate, este un pion satelit din transmisia finala a utilajului. Datorita rezistentei ridicate la uzura, la coroziune si alti factori care pot duce la degradarea piesei, pinionul are o durata de viata lunga. Cu dintii lui bine delimitati si finisajul de precizie, el ii va oferi utilajului o combinatie de fiabilitate, performanta si versatilitate care va face diferenta in orice tip de activitate din teren. Astfel, vei dormi mai linistit stiind ca utilajul tau are tot ce-i trebuie pentru o performanta de top.

Nu rata ocazia de a-i avea pe cei mai buni alaturi de tine!

Cu cat mai repede intri in legatura cu noi, cu atat mai bine ii va fi utilajului tau! Si cu atat mai repede iti vei relua activitatile pe santier. Iti oferim nu numai produse de inalta calitate, ci si servicii excelente, precum si o experienta de cumparare extraordinara. Serviciul nostru de consultanta tehnica este complet gratuit si are scopul de a-ti oferi toate informatiile de care ai nevoie pentru a cumpara inteligent. Alegand calitatea produselor si serviciilor noastre, vei alege zile de munca usoara si eficienta.

Livrare
In efortul nostru de a te servi la cel mai inalt standard, livrarea acestui pinion transmisie finala pentru excavator JCB JS220 se efectueaza in 24 de ore. Pentru ca ne dorim, la fel ca tine, sa poti profita rapid de functionalitatile lui. Contacteaza-ne daca doresti informatii suplimentare!

Montaj
Apeleaza la profesionisti pentru a evita eventuale probleme! De ce sa iti asumi riscuri inutile cand exista profesionisti gata sa te ajute? Care au experienta specializata, evita eventualele complicatii, executa montajul ca la carte si... Cel mai important aspect stii care este? - Cu un montaj corect, faci economii pe termen lung.

Specificatii

- Este un pinion cu rulment
- Diametru interior - 45mm
- Diametru exterior - 100mm
- Latime - 50mm
- Numar dinti - 22
Trimite mesaj
Din Gura in Gura