Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pinion satelit reductor butuc pentru punte JCB SD70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
M9A0IYLV-SC
Out Of stock
Descriere
Este foarte important sa intelegi ce este cu adevarat relevant in viata. De multe ori ne legam de lucrurile materiale si uitam ca, de fapt, ele nu au si nu ofera viata. Uitam ca importanti sunt doar oamenii. Pe acestia nu ii poate inlocui nimeni si nimic. Insa piesele defecte sau uzate din angrenajul utilajului tau, desigur ca da! Noi avem tot ce ti-ai imaginat ca ai iti trebuie pentru acesta. Acest pinion satelit reductor JCB SD70 este una dintre aceste componente. E aici, e pentru tine, e gata de treaba. La fel cum suntem si noi!  Produsul este compatibil si cu modelul JCB SD70ITL.

Unii uita ca piesele de schimb pot juca un rol atat de relevant in evolutia unei afaceri din industrie. Utilajele trebuie sa se ridice la nivelul asteptarilor si al solicitarilor, iar acest lucru nu se poate intampla daca piesele sunt uzate. De aceea, focusul pe piesele de schimb capata un rol central in cazul in care se urmareste rezultatul pozitiv si maximal. Noi ne pricepem de minune la piese! Si ne pricepem si la oameni. Hai cu noi, totul va fi bine.

Pinion satelit reductor JCB SD70 premiul I cu coronita
Pinionul satelit reductor butuc punte este conceput pentru a reduce viteza si a mari cuplul de la transmisie catre rotile puntii spate. Acest proces este necesar pentru a oferi putere si tractiune adecvata pentru deplasarea utilajului. Aceasta piesa este construita pentru a rezista la sarcini grele si pentru a functiona in conditii de lucru dificile. Este fabricata din otel de inalta calitate fiind supusa testelor si inspectiilor riguroase pentru a se asigura ca indeplineste standardele de calitate si performanta.

Ia sa vedem, ce avem aici…
Te va intreba, in primul rand, consultantul nostru tehnic. El te va asculta atent, rotitele din capul lui se vor roti cu viteze ametitoare, toate variantele de solutii vor trece prin filtrul gandirii lui si, la final, evrika! Va alege solutia cea mai potrivita pentru problema ta. Participarea la acest game este gratuita. La ACN nu te costa nimic ca sa faci bani. Suni, intrebi si performezi. Iar daca vei comanda si piesa, nici nu vei avea timp sa bei o apa, pentru ca masina curierului iti va claxona deja in poarta.

Garantie
Este important sa ai toate documentele in regula, pentru ca un biblioraft bine organizat te scuteste de multe necazuri. Nu uita sa prinzi acolo si certificatul de garanitie pe care ti l-am trimis impreuna acel pinion satelit reductor butuc pentru punte JCB SD70 sosit ieri. El acopera timp de 6 luni riscul unor defectiuni din fabrica.

Livrare
Acest pinion ajunge la punctul tau de lucru sigur si rapid. Nici nu se poate altfel pentru ca am ales sa colaboram doar cu firme serioase de curierat. Plata o poti face la livrare si poti verifica pachetul inaintea platii. Ca sa fie totul fara pata. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Restul e loc de buna ziua.

Montaj
Daca optezi pentru un montaj profesionist executat de un mecanic pregatit, ai parte de cea mai rapida metoda de a incepe din nou lucrul. Acesta va sti sa potriveasca piesa in ansamblu, interventiile lui vor fi chirurgicale, iar rezultatul incredibil. Daca nu cunosti un astfel de mecanic, nu e nimic, iti trimitem noi unul. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice:
• 25 de dinti exterior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura