Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pinion satelit reductor butuc punte spate pentru JCB 409

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
LWY1VPXD-SC
Out Of stock
Descriere
Acest pinion satelit reductor JCB 409 te asteapta pentru a-l ridica, chiar de aici, de la noi din depozit. Este un produs perfect compatibil cu sistemul de transmisie al utilajul tau. Acest lucru ti-l va spune consultantul nostru tehnic. El stie de fiecare data ce anume iti trebuie, asa ca asculta-i sfaturile, stie ce spune. In ce priveste articolul de fata, calitatea lui este dincolo de orice dubiu. Este fiabil, usor de manevrat si relativ usor de montat. Cumpara-l acum si te vei bucura de un utilaj sanatos si plin de viata. Produsul este compatibil si cu variantele: JCB 409FM si JCB 409TM.

Mai bine un sfat in plus, decat o decizie buna in minus. Ca sa fii sigur ca produsul pe care il cumperi este cel potrivit nevoilor utilajului tau, suna-ne si discuta cu specialistii nostri tehnici. Un sfat competent te poate scuti de multe batai de cap. Decat sa gresesti, mai bine intrebi. Utilajele grele sunt speciale, de aceea necesita ingrijire speciala si reparatii cu piese de schimb de cea mai buna calitate, ca sa poata face fata cu brio solicitarilor intense la care sunt supuse.

Pinion satelit reductor JCB 409 oglinda performantei
Este important de stiut ca specificatiile exacte ale unui pinion satelit reductor butuc punte spate pentru un incarcator frontal pot varia in functie de modelul exact al masinii, anul fabricatiei si alte caracteristici specifice. Pentru informatii precise si detaliate, este recomandat sa consultati documentatia tehnica a producatorului sau sa contactati un specialist al echipei noastre de tehnicieni.

Primesti informatia completa si corecta!
Am pus in opera acest serviciu gratuit de consultanta ca o sursa sigura de informatii pentru tine! Toate cunostintele si informatiile dobandite de noi ti le oferim gratuit.
Alaturi de consultantii nostri poti:
• alege cu precizie piesa compatibila;
• opta pentru un montaj reusit;
• beneficia de un plan, bine sustinut, de intretinere

Garantie
In coletul primit pe care il vei primi de la noi vei regasi, pe langa acest pinion satelit reductor butuc punte spatepentru incarcator frontal JCB 409 nou, si un certificat de garantie precum si factura aferenta comenzii tale. Ai acoperire 100% pentru eventualele defecte din fabrica timp de 6 luni.

Livrare
Poti ridica acest articol personal, direct de la sediul nostru din localitatea Jilava. Daca doresti sa primesti coletul la punctul tau de lucru, atunci alege expeditia prin curierul rapid. Timpul de livrare este de o zi lucratoare, iar metoda de plata este ramburs. De asemenea, poti sa verifici continutul pachetului la primire, pentru a te asigura ca totul este in regula. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Vrei sa ai un vehicul functional all the time? Atunci apeleaza la serviciile unui mecanic profesionist. El iti va monta pinionul pe utilaj si se va asigura ca totul functioneaza corect. Iti punem la dispozitie atelierul mobil de ultima generatie sau un mecanic colaborator care se poate deplasa la punctul de lucru al utilajului tau. Detalii despre acest serviciu poti primi de la unul dintre reprezentantii nostri.

Specificatii tehnice:

• 25 de dinti exteriori
Trimite mesaj
Din Gura in Gura