Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pinion satelit reductor butuc punte fata pentru JCB 409

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
43AXC7JO-SC
Out Of stock
Descriere
Pentru ca utilajul tau sa functioneze in parametri optimi, are nevoie sa fie reparat cu un astfel de pinion satelit reductor JCB 409 aflat in depozitul nostru. Te poti informa in piata, vei afla ca are cele mai bune recomandari. Este rezistent, iar aceasta este o caracteristica importanta. Calitatea unui produs faciliteaza o utilizare long term a acestuia, reusind sa previna un schimb timpuriu al componentei. Produsul este compatibil si cu variantele: JCB 409FM si JCB 409TM.

Serviciul nostru de consultanta este precum o stea stralucitoare pe cerul pietei din sectoarele productive! Mai toti ne cunosc acum si stiu ca il oferim gratuit pentru ca nu totul pe lumea aceasta se face cu casa de marcat. Suntem generosi, suntem profesionisti, ne gandim mai intai la client si abia apoi la noi, nu incepem lucrurile pana nu stim sigur ca le ducem pana la capat. Vino alaturi de noi, vom reusi lucruri minunate impreuna.

Pinion satelit reductor JCB 409 un echilibru perfect intre forta si inteligenta
Un pinion satelit reductor butuc punte fata este alcatuit din mai multe componente. Acestea includ pinionul satelit, inelul planetar, planetarele, butucul puntii fata si alte elemente de fixare si etansare. Pinionul satelit este conectat la planetare, care sunt rotite in jurul inelului planetar. Aceasta configuratie permite transferul de cuplu si viteza intre diferitele elemente ale sistemului de transmisie.

Consultanta inteleapta, vine-acuma, nu se-asteapta!
Nu ajunge sa ai acces la piese de schimb bune, ele trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie sa aiba parte de un montaj corect, iar tu trebuie sa primesti informatii complete si corecte referitor la tot ce inseamna intretinerea sau reparatia unui utilaj. La noi, tot ce tine de consultanta si recomandari iti sunt puse la dispozitie in mod gratuit!

Garantie
Toate produsele comercializate de noi se afla sub umbrela binefacatoare a sigurantei, detinand fiecare cate un certificat de garantie! Acest pinion satelit reductor butuc punte fata pentru incarcator frontal JCB 409 se bucura de garantie timp de 6 luni. Aceasta este valabila pentru defectiunile din fabrica.

Livrare
Timpul in care operam este extrem de important intrucat stim ce inseamna o activitate blocata de intarzieri datorate furnizorului. De aceea suntem fericiti sa te informam ca iti livram acest pinion foarte rapid! In doar 24 de ore, produsul se va afla la adresa ta, astfel incat te vei putea bucura de o experienta pozitiva! Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Un montaj ratat este cel care te va in fata unor noi cheltuieli. In plus, vei pierde din nou timp si-ti vi risca incomurile. Nu iti permiti acest lucru! Ai grija de sanatatea piesei de schimb cumparate de la noi si asigura-i montajul cu ajutorul mecanicilor competenti! Economiile tale vor fi in siguranta iar utilajul tau isi va mentine performanta!

Specificatii tehnice:

• 25 de dinti exteriori
Trimite mesaj
Din Gura in Gura