Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pinion satelit reductor butuc punte fata pentru JCB 412

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
XYFS38D2-SC
Out Of stock
Descriere
Un astfel de pinion satelit reductor JCB 412 este un produs esential pentru vehiculul tau, fara de care acesta nu poate rula in perfecta siguranta. Nu conteaza ca are o dimensiune redusa, ca este usor si ca are o destinatie relativ simpla. Cat de important este! Nu este doar o bucata de metal cu un orificiu central si cu multe caneluri laterale, ci este un articol conceput ca sa contribuie la o transmisie corecta a utilajului. Ti-l recomandam cu maxima incredere. Mergi pe mana noastra! Produsul este compatibil si cu variantele: JCB 412S si, JCB 412SLE.

Problemele de ordin tehnic apar intotdeauna parca prea deveme. Nu trimit emisar inainte, nu te anunta, nu iti trimit un e-mail de avertizare, kindly reminder gen. Asadar, nu te lasa surprins, caci nu ajuta la nimic. Mai bine ia taurul de coarne si lupta-te cu el. Actioneaza din timp atunci cand utilajul iti transmite mesaje ca nu functioneaza asa cum ar trebui. Iar cand l-ai fixat, cheama-ne pe noi si ii dam lovitura finala. Cu cel mai bun pinion satelit de pe piata, noi iti transmitem, “Ole!”

Pinion satelit reductor JCB 412 oglinda performantei
Pinioanele satelit reductor butuc punte fata sunt construite pentru a rezista la sarcini grele si pentru a functiona in conditii de lucru dificile. Acestea sunt fabricate din otel de inalta calitate si sunt supuse unor teste si inspectii riguroase pentru a se asigura ca indeplinesc standardele de calitate si performanta.

Primesti informatia completa si corecta!
Am pus in opera acest serviciu gratuit de consultanta ca o sursa sigura de informatii pentru tine! Toate cunostintele si informatiile dobandite de noi ti le oferim gratuit.
Alaturi de consultantii nostri poti:
• alege cu precizie piesa compatibila;
• opta pentru un montaj reusit;
• beneficia de un plan, bine sustinut, de intretinere

Garantie
In coletul primit pe care il vei primi de la noi vei regasi, pe langa acest pinion satelit reductor butuc punte fata pentru incarcator frontal JCB 412 nou, si un certificat de garantie precum si factura aferenta comenzii tale. Ai acoperire 100% pentru eventualele defecte din fabrica timp de 6 luni.

Livrare
Poti ridica acest articol personal, direct de la sediul nostru din localitatea Jilava. Daca doresti sa primesti coletul la punctul tau de lucru, atunci alege expeditia prin curierul rapid. Timpul de livrare este de o zi lucratoare, iar metoda de plata este ramburs. De asemenea, poti sa verifici continutul pachetului la primire, pentru a te asigura ca totul este in regula. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Vrei sa ai un vehicul functional all the time? Atunci apeleaza la serviciile unui mecanic profesionist. El iti va monta pinionul pe utilaj si se va asigura ca totul functioneaza corect. Iti punem la dispozitie atelierul mobil de ultima generatie sau un mecanic colaborator care se poate deplasa la punctul de lucru al utilajului tau. Detalii despre acest serviciu poti primi de la unul dintre reprezentantii nostri.

Specificatii tehnice:

• 25 de dinti exteriori
Trimite mesaj
Din Gura in Gura