Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pinion satelit reductor butuc punte spate JCB RTFL940

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
JNBW07YF-SC
Out Of stock
Descriere
Aici, pe pagina acestui pinion satelit reductor JCB RTFL940 vei gasi o multime de informatii utile, atat pentru reparatia curenta, cat si pentru viitoarele posibile restarturi tehnice. Piesa noastra de schimb este un articol simplu, foarte uzual, pe care il depozitam permanent si pe care il putem expedia rapid, in orice zona din tara. Nu lumineaza, nu face zgomot, insa proprietatile lui au o influenta directa si pozitiva asupra transmisiei utilajului tau. La identificarea lui corecta te vor ajuta consultantii nostri, pe care trebuie doar sa-i apelezi. Nu dau gres niciodata! Produsul este compatibil si cu modelele: JCB RTFL940-2, JCB RTFL940-2T2, JCB RTFL940-4LE, JCB RTFL940-4T2, JCB RTFL940-4T4.

Daca te-ai obisnuit cu utilajele tale si ai inceput sa beneficiezi de pe urma exploatarii lor iti uram sa-ti tina Dumnezeu obiceiul! Esti oficial membrul clubului celor cu placerea de muncii si a lucrului bine facut. A celor care au transformat antreprenoriatul in pasiune si placere. Alaturi de noi primesti asistenta tehnica competenta pe tot parcursul activitatii tale si poti intra in posesia tuturor pieselor de schimb pe care le soliciti, fara exceptie. Bune, noi, performante.  Indiferent de utilajului pe care il manipulezi, indiferent ce piese de schimb ii sunt necesare si indiferent unde se fabrica ele in lume, noi ti le aducem in timp util!

Pinion satelit reductor JCB RTFL940 partenerul de success al utilajului tau
Este important de stiut ca specificatiile exacte ale unui pinion satelit reductor butuc punte spate pentru un stivuitor pot varia in functie de modelul exact al echipamentului, anul fabricatiei si alte caracteristici specifice. Pentru informatii precise si detaliate, este recomandat sa consultati documentatia tehnica a producatorului sau sa contactati un specialist al echipei noastre de tehnicieni.

Suntem la o recomandare distanta de tine!
Pentru noi, serviciile care insotesc vanzarea pieselor de schimb sunt ca o carte de vizita. Consilierii nostri tehnici nu iti pun piesa in brate si te lasa sa te descurci singur. Noi nu facem asa ceva. De la noi primesti si instructiunile de folosire, si recomandari pe care altii nu ti le dau. Iar toate aceste servicii de consultanta sunt gratuite. Caci asa e frumos. Servim a la carte.

Garantie
Acest pinion satelit reductor butuc punte spate pentru stivuitor JCB RTFL940 cumparat de la noi, vine insotit de toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Acoperim smart necazurile tehnice care nu te implica. Poti lucra linistit.

Livrare
Ne place sa fim implicati pe tot lantul de actiuni prin care piesa ajunge la tine. Asadar ne dorim inclusiv o expeditie rapida si sigura. Lucram cu cei mai buni curieri. Desigur, poti veni sa ridici produsul cu mana ta, sa il vezi, sa il pipai, sa te bucuri ca exista. Spune-ne doar cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Iar de aici preluam noi.

Montaj
Un montaj realizat in mod corect si eficient va prelungi durata de functionare a utilajului tau. Nu apela la improvizatii caci nu prea tine, utilajul este istet si se prinde de smecherie. De asemenea, fugi departe de mesterii neseriosi. Nu faci treaba cu astia. Cuvantul magic este - mecanic. Cauta unul bun. La nevoie, il cautam noi pentru tine.

Specificatii tehnice:

• 25 de dinti exterior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura