Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pinion transmisie finala pentru excavator JCB JS210

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS210
Cod produs
ECK0J6VL-AM
Out Of stock
Descriere
Nu esti, probabil, la prima achizitie de piese de schimb, ceea ce inseamna ca stii ca, fara calitate, nu rezolvi mare lucru. Stii, la fel de bine ca noi, ca investitia in calitate reprezinta un pilon esential pentru succesul utilajului pe teren si durabilitatea afacerii tale. Calitatea unui astfel de pinion transmisie finala JCB JS210 este esentiala, de aceea te indemnam sa-l cumperi chiar astazi de la noi. Pe langa faptul ca este inzestrat cu o calitate superioara, pinionul are si o precizie remarcabila, precum si o fiabilitatea exceptionala.

Un utilaj bine intretinut nu are doar viata mai lunga, ci si o performanta mai buna. Ai grija de el, cu ajutorul nostru! Iti oferim expertiza specializata, produse de calitate superioara, performanta imbunatatita. Cu noi, vei avea parte de oferte personalizate si economii pe termen lung. Cand vei trage linia, vei observa un salt semnificativ in productivitate si eficienta. Alege-ne cu incredere! Contacteaza-ne chiar astazi!

Pinion transmisie finala JCB JS210 - dintosul performant are si rol de calmant!

Acest element, fabricat din materiale de cea mai inalta calitate, este un pion satelit din transmisia finala a utilajului. Datorita rezistentei ridicate la uzura, la coroziune si alti factori care pot duce la degradarea piesei, pinionul are o durata de viata lunga. Cu dintii lui bine delimitati si finisajul de precizie, el ii va oferi utilajului o combinatie de fiabilitate, performanta si versatilitate care va face diferenta in orice tip de activitate din teren. Astfel, vei dormi mai linistit stiind ca utilajul tau are tot ce-i trebuie pentru o performanta de top.

Nu rata ocazia de a-i avea pe cei mai buni alaturi de tine!

Cu cat mai repede intri in legatura cu noi, cu atat mai bine ii va fi utilajului tau! Si cu atat mai repede iti vei relua activitatile pe santier. Iti oferim nu numai produse de inalta calitate, ci si servicii excelente, precum si o experienta de cumparare extraordinara. Serviciul nostru de consultanta tehnica este complet gratuit si are scopul de a-ti oferi toate informatiile de care ai nevoie pentru a cumpara inteligent. Alegand calitatea produselor si serviciilor noastre, vei alege zile de munca usoara si eficienta.

Livrare
In efortul nostru de a te servi la cel mai inalt standard, livrarea acestui pinion transmisie finala pentru excavator JCB JS200 se efectueaza in 24 de ore. Pentru ca ne dorim, la fel ca tine, sa poti profita rapid de functionalitatile lui. Contacteaza-ne daca doresti informatii suplimentare!

Montaj
Apeleaza la profesionisti pentru a evita eventuale probleme! De ce sa iti asumi riscuri inutile cand exista profesionisti gata sa te ajute? Care au experienta specializata, evita eventualele complicatii, executa montajul ca la carte si... Cel mai important aspect stii care este? - Cu un montaj corect, faci economii pe termen lung.

Specificatii

- Este un pinion cu rulment
- Diametru interior - 45mm
- Diametru exterior - 100mm
- Latime - 50mm
- Numar dinti - 22
Trimite mesaj
Din Gura in Gura