Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Transmisie finala pentru excavator JCB JS210

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS210
Cod produs
0VP9X56S-IA
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de o piesa de calitate pentru transmisia excavatorului tau? Ai venit in locul potrivit! Piesa noastra este extrem de utila si rezistenta, la un pret avantajos, iar garantia si livrarea rapida sunt incluse. Comanda chiar acum aceasta transmisie finala excavator JCB JS210 si vei vedea ca investitia ta va merita cu siguranta. Nu uita, poti monta acelasi model de componenta si pe excavatorul JCB JS210LC pentru ca exista compatibilitate! Cere chiar acum o oferta!

Si daca te-ai intrebat cum sa ingrijesti cel mai bine utilajul tau greu, nu trebuie sa mai cauti raspunsuri. Oferim consiliere tehnica gratuita, mentenanta, service mobil si nu doar atat. Echipa noastra de mecanici foarte buni este gata sa intervina oricand ai nevoie, iar noi iti reamintim cat de importanta este ingrijirea echipamentelor grele. Hai sa lucram impreuna si sa facem utilajul tau sa straluceasca! Incepe din acest moment, formeaza numarul afisat pe site si vorbeste in voie cu unul dintre asistentii tehnici!

Transmisie finala excavator JCB JS210 - investeste in excavatorul tau!
Transmisia finala este o componenta foarte importanta a unui utilaj. Daca este bine intretinuta, aceasta va functiona eficient ani la rand. Transmisia finala - amplifica raportul total de transmitere a puterii motoare. Asadar, o transmisie finala pentru utilaj joaca un rol cheie, tinand cont ca vorbim despre un echipament care are, in general, un tonaj ridicat si o inertie foarte mare. In esenta, transmisia finala reprezinta ultima treapta de demultiplicare.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!
Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Garantie
Aceasta transmisie finala pentru excavator JCB JS210 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Aceasta transmisie finala excavator JCB JS210 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice
Lungime totala = 474mm
Diametru maxim = 470mm
Presiune maxima = 300 bar
Debit maxim ulei = 240l/min
Raport transmisie = 1:41-47
Greutate = 300 kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura