Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Transmisie finala JCB JRA0124

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
O7P914JW-IA
Out Of stock
Descriere
Cand vine vorba de utilaje grele, transmisia finala este un element esential. Si pentru ca stim ca prioritatea ta este calitatea, iti prezentam piesa noastra, fabricata din cele mai bune materiale. Aceasta transmisie finala JCB JRA0124 este ca o rochie neagra - merge la orice si face totul sa arate bine, dar si sa functioneze impecabil. Nu o sa dai gres cu aceasta piesa durabila si rezistenta. Solicita acum oferta noastra avantajoasa! Nu vei putea sa o ignori, este o afacere perfecta!

La noi, nu se termina doar cu vanzarea piesei. Oferta noastra include si consultanta gratuita si suport tehnic pentru intretinerea si reparatia utilajelor grele. In plus, oferim garantie si livrare rapida. Suntem aici pentru a fi partenerul tau de incredere, nu doar un furnizor de piese. Si daca te intrebi de ce ar trebui sa ai grija de utilajele tale, avem un singur cuvant pentru tine: karma. Ingrijeste-ti utilajele si ele iti vor oferi performanta si profit pe termen lung.

Transmisie finala JCB JRA0124 - prelungeste durata de functionare a utilajului!
Cea mai frecventa cauza a defectiunilor este pierderea uleiului de transmisie, deoarece aceasta se desfasoara foarte repede dupa deteriorarea etansarilor. Lipsa uleiului sau cantitatea sa scazuta provoaca degradarea rulmentilor, uzura rolelor, deformarea dintilor si chiar fisuri in transmisie. Prin urmare, este necesar sa monitorizezi in mod constant nivelul sau, deoarece an acest fel vei evita usor daune costisitoare.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!
Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Garantie
Garantia in ceea ce priveste aceasta transmisie finala JCB JRA0124 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga aceasta transmisie finala JCB JRA0124 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa ridici coletul.

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice
Lungime totala = 474mm
Diametru maxim = 470mm
Presiune maxima = 300 bar
Debit maxim ulei = 240l/min
Raport transmisie = 1:41-47
Greutate = 300 kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura