Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Transmisie finala JCB 20/925318

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
DK7VO8BU-IA
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de o piesa de transmisie finala de calitate pentru utilajul tau greu? Avem exact ceea ce cauti! Piesa noastra este fabricata din materiale de cea mai buna calitate si este proiectata pentru a rezista la uzura si la conditiile grele de munca. Indiferent de necesitatile tale, aceasta transmisie finala JCB 20/925318 poate fi solutia perfecta pentru a-ti face utilajul sa functioneze eficient si fara probleme. Iar cel mai bun lucru este ca o poti achizitiona la un pret avantajos si cu un certificat de garantie.

Compania noastra nu ofera doar piese de calitate superioara, ci si servicii excelente pentru mentenanta si consultanta tehnica gratuita. Avem o echipa de mecanici profesionisti care pot oferi asistenta rapida oriunde te-ai afla, precum si o gama larga de servicii de mentenanta pentru a-ti mentine utilajul intr-o stare optima de functionare. In plus, oferim consultanta gratuita si iti putem oferi sfaturi despre modul in care poti ingriji mai bine utilajul tau pentru a te asigura ca ramane intr-o conditie excelenta pentru multi ani de acum inainte.

Transmisie finala JCB 20/925318 - cere-ne oferta fara intarziere!
Transmisia finala face un zgomot puternic? Daca auzi un zgomot la nivelul transmisie finale, investigheaza cauza - nu forta! Astfel eviti defectiunile costisitoare. Daca reactionezi relativ repede si inlocuiesti partea avariata, atunci nu ar trebui sa ai probleme majore. De exemplu, exista posibilitatea ca dantura pinioanelor sa se uzeze. Pinioanele pot actiona pentru reducerea vitezei sau pentru cresterea puterii. In acest caz, acestea transmit puterea de la motor la rotile motoare.

Serviciul de consultanta la un click distanta!
Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Garantie
Aceasta transmisie finala JCB 20/925318 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar aceasta transmisie finala JCB 20/925318 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice
Lungime totala = 474mm
Diametru maxim = 470mm
Presiune maxima = 300 bar
Debit maxim ulei = 240l/min
Raport transmisie = 1:41-47
Greutate = 300 kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura