Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Transmisie finala JCB JRA0264

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
79HY03DB-IA
Out Of stock
Descriere
Daca doresti o piesa de transmisie durabila si de analta calitate, nu trebuie sa cauti mai departe! Piesa noastra este exact ceea ce ai nevoie pentru a-ti face utilajul greu sa functioneze la capacitate maxima. Aceasta transmisie finala JCB JRA0264 este fabricata din materiale de top si poate rezista la cele mai dificile conditii de munca, astfel incat sa poti avea incredere in ea pentru mult timp. Si nu uita ca pretul nostru este deosebit de avantajos, iar livrarea este rapida si sigura.

Atunci cand alegi compania noastra, nu primesti doar o piesa de calitate, ci si consultanta tehnica gratuita si servicii de mentenanta excelente. Avem o echipa de mecanici profesionisti pregatiti sa te ajute oriunde si oricand, iar serviciul nostru mobil poate ajunge rapid la tine pentru a remedia orice problema. In plus, oferim o gama larga de servicii de mentenanta si consultanta gratuita pentru a te ajuta sa mentii utilajul tau intr-o stare excelenta.

Transmisie finala JCB JRA0264 - realizata din material foarte de rezistent!
Transmisia finala are rolul de a demultiplica turatia transmisa rotilor motoare, respectiv de a amplifica momentul motor. Ea este parte componenta a puntii motoare. Transmisiiile finale sunt pot fi supuse unor defectiuni. Daca ignoram simptomele - pocnituri, scurgeri de ulei, caderi de putere - vom realiza o distrugere totala a angrenajului planetar. Avem nevoie de acest ansamblu ce amplifica cuplul transmis de planetara rotii.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!
Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Garantie
Aceasta transmisie finala JCB JRA0264 este prevazuta cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil aceasta transmisie finala JCB JRA0264 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice
Lungime totala = 474mm
Diametru maxim = 470mm
Presiune maxima = 300 bar
Debit maxim ulei = 240l/min
Raport transmisie = 1:41-47
Greutate = 300 kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura